Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bauer-jack

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vajon kell-e sajnálni a tavaly rekordbevételt elkönyvelő kereskedelmi tévéket, az RTL Klubot és a TV2-t, amiért túl sokat kell tejelniük az államnak? Feltehetőleg nem nagyon, bár ez egy olyan téma, amiről lehet vitatkozni, ebbe viszont itt nem szeretnék belemenni. Arról viszont már…..
Néha azért kiderül... Jön Amerikából ezerrel ez a szórakoztatóiparnak nevezett izé, és már kezdünk mi is teljesen belefeledkezni; volt-e, avagy nem jóléti rendszerváltás, meg mifene. A tévéink egyre nagyobbak, az autóink is egyre nagyobbak, egyre többet költünk ruhákra,…..
Újra nemzetközi pozíciót tölt be Várdy Zoltán, a TV2 vezérigazgatója, akit a ProSiebenSat.1 azonnali hatállyal a cégcsoport kelet-közép-európai regionális vezetőjévé nevezett ki.A ProSiebenSat.1 kelet-közép európai regionális pozíciója csak most jött étre, miután a…..
comment:com Álmodozások kora 2009.03.25 15:00:00
Nagyon bátor lépés a Marquard Mediatól, hogy a gazdasági világválság kellős közepén (elején/végén?) új magazint jelentet meg. Amikor a lapok eladási példányszáma világszerte csökken, egy új stílusmagazinnal előrukkolni elég kockázatos vállalkozásnak tűnik. Annak…..
bauer-jack 2009.03.25 16:21:33
Méltatlanul hanyagoltuk eddig a ma 69 éves Chuck Norris egyetlen evilági ellenfeleként sikerrel bevethető Jack Bauer hetedik (kurvaszar) napját, de ami késik, nem múlik - a kép után spoileresen értékeljük az első tizenkét órát. (Ez az írás a tegnapi, 13. epizód megtekintése…..
bauer-jack 2009.03.16 11:41:21