Regisztráció Blogot indítok
Adatok
josziff

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Árpád Gimnázium mögött található ez a szuterén söröző, a Zápor utca legelején, egy bauhaus-stílusú lakóház aljában. Amikor hároméves koromig a Vidocq melletti udvari lakásban laktunk, Muttival gyakran jöttünk errefelé az üzlethelyiségben akkoriban működő…..
Olyan rég volt már valami egzotikus betegség, hogy igen megörültem a Syndey Morning Herald cikkének, ami szerint Dél-Ausztráliában felfedezték a "kannabisz-szindromát". A tünetek: hányinger, gyomorfájdalom és hányásrohamok. Mint arra egy megelőlegezett kommentben…..
josziff 2009.03.26 18:06:32
@hunyuan: hmmm, eddig nem is hallottam arról, hogy az lenne a menőség fokmérője, hogy hány éve spanglizol...
de úgy látszik rád nem sok ragadt a pozitív vájbból az évek során. nagyon bízom benne, hogy nem fogunk soha közös cigiből szívni, mert az ilyen beszólásoktól jön meg igazán a hányinger.
addict Emese anyja színre lép 2009.03.16 10:00:00
Nem irigylem a Budapest Bankos kreatív csapatot. Emese figurájával sikerült megalkotniuk egy szerethető vagy éppen utálható, de mindenképpen érdekes figurát, valamint egy egyszerű és hatásos koncepciót, amelyre mint a sok példa is mutatja számos reklámot fel tudtak építeni. A…..
Azok voltak a boldog idők… ifjúkorom legszebb évei… az óbudai Dolce Vita! Hát igen, az egykori diszkóklasszisból már csak emlék maradt! De egyben a legszebb emlékek is, mert unokáinknak is kaján vigyorral fogunk anekdotázni a „Nagy diszkóról”.Igen, tudom,…..
Drága Barátaim! Többen jeleztétek, hogy tegyünk említést az íszt szájdon található Patkó Bandi Étterméről. A csehó ugyan nem óbudai, és nem is kifejezetten kocsma, de a köz érdekében átmentem a nagy vízen, mint Mózes a zsidókkal a tengeren, és meglátogattam ezt a sokak…..
josziff 2009.02.22 20:53:10
@Muffaló Bill: Én már egy ideje vendéglátózom, és »sajnos« teljesen bevett szokás a sör töltögetése. Mivel a melléfolyatott sörhabot, vagy a hordócserénél keletkezett egy-másfél korsó sört (ami azért is lesz, mert levegő megy a csőbe) nem írhatjuk fel kárba, így a saját jattunkat öntenénk a lefolyóba... Persze ezt is lehet szerintem korrektül csinálni: csak annyit rakok a sörbe, amennyit a magaméba is gond nélkül, ha már kicsit is megmelegedett, vagy állottabb az elviselhetőnél, akkor egyből kiöntöm, és a legalapabb, hogy összevissza öntögetett söröket nem rakok pl egy soproni aljába, se fácánt. És fordítva.
Szívem szerint nem csinálnék ilyet, de ezt általában a tulajdonosok miatt kell megtennünk, különben a csapba locsolnánk a fizetésünket...

A sör vizezéséről pedig annyit, hogy szerintem sem valószínű, hogy túl sok helyen csinálnák, mert ha ezt egy ellenőrzés során észreveszik, akkor le lehet húzni a rolót, annyira meg tényleg nem éri meg. A korsó alján vizes trükk meg eleve kivitelzhetetlen, mert a korsók általában mindenütt fejjel lefelé vannak.