Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tomtrial

1 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az RTL Klub új Benkő Dánielje új frizurát kapott a csatornától születésnapjára. A középen elválasztott "sörény" helyett oldalra fésülte a haját Hajas László, és a füle alá cicafarkakat "varázsolt", de ez sem nagyon segít azon a látszaton, hogy Gjoni…..
tomtrial 2010.08.12 12:55:09
:)
Októberben mutatja be az AMC Frank Darabont Walking Dead című zombis sorozatát, amit az azonos című képregénysorozatból készítenek, és remélhetőleg jól fog sikerülni. Az alapanyag kiváló, a zombik uralta posztapokaliptikus vidéken túlélésért küzdő maroknyi embercsoport…..
Az RTL Klub a mai esti Fókuszban (20:05) jelenti be hivatalosan az X-Faktor zsűrijének első tagját, és nem lehet kétségünk afelől, hogy ezt követően szépen lassan csordogálni fognak a tuti infók az ősszel induló tehetségkutató műsorról. A nem tuti infókat addig is a…..
tomtrial 2010.05.26 13:38:03
Egyetlen biztonsági őr elég volt Galimának, hogy soha többé ne tegye be a lábát a százhalombattai Tescoba. Még a karácsonyi rohamban felejtett a bevásárlókocsijában két kazettát kifele menet, amit a biztonsági őr lopási kisérletnek minősített, aztán egy hónappal később…..
Péterfy Bori & Love Band - 2 (Megadó Kiadó) Önéletrajzi elemekben bővelkedve elmesélem, eléggé összevissza hallgatok zenét, magyarban és külföldiben sem mindig tudom, mi az, ami aktuális éppen – egy időben viszonylag jól ismertem szlávokat, erről írásos anyagok…..
Japán győzelme után a 22 éves német összefoglalta, mit jelent Forma-1-es autóversenyzőnek lenni.”A világbajnokság az álmom, sosem mondok le róla. Óriási dicsőség és nagy megtiszteltetés ezeket az autókat vezetni végig a szezonban, főleg ilyen csodás vasárnapon, amikor az…..
tomtrial és barátai próba 2009.03.30 14:34:00
próba blablablasfsfsdfsdf..
Tagadhatnám, hogy számomra a leg élvezetesebb videok a C.Sharma videók, de asszem felesleges. Itt van megint két rettentően kemény mászás. Azért nagyon látni, hogy milyen erős is valójában Chris. ..