Regisztráció Blogot indítok
Adatok
straumann

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jön az uborkaszezon, jönnek a pletykák. A Blikk dobta be ma, hogy lehet, hogy Stohl Andrást megpróbálja a Tv2 átcsábítani az RTL-től. Egy másik egykori RTL-es, Vágó István ugye szeptembertől fog kvízműsort vezetni a csatornán, igaz, őt nem átcsábították, hanem maga vált meg…..
straumann 2009.06.02 14:23:09
Ma reggel a postaládámban színes, nyomtatott üzenetet találtam, mely a Jobbik Magyarországért Mozgalomtól érkezett. Mondanám, hogy egyszerű szórólap volt, de hát megszólított, beszélgetést folytatott le velem. Még azt is előre megmondta, melyik kérdésre mit kell válaszolni.…..
straumann 2009.05.29 11:07:07
Néhány napja váratlanul egy hatalmas kerékpáros vasszobra jelent meg a Dunában, a Margit híd déli oldalánál. A filmen is megörökített alkotásban nem a nagyjából 15 méteres magassága a legmeglepőbb, sőt, még csak nem is az, hogy senki nem tudta, hogyan került a mozgó…..
A Fallon London monumentális Bravia-reklámjaiból sikerült popikont csinálni. A Labdás meg az Kihaltpanelépületösszefestős után gyártódó Ilyen Világító Körhintás szpotnak már a készültét is erős hype-zuhatag övezte: az addicttól a nemzetközi szaksajtóig mindenki…..
straumann 2009.02.23 12:46:07
Nem térek magamhoz. Én mindig is mondtam, hogy a majmok túlértékelt, agresszív kis szemétládák, sőt, sokakkal ellentétben én aktívan fel is léptem ellenük. Hiába volt persze, a magyar társadalom még nem érett az ilyesmire. Aztán most tessék, egyszerre két, kísértetiesen…..
Olyan 20 éve még naív voltam, nyeretlen kétéves, és hittem abban, hogy az emberek ésszel teszik azt, amit tesznek. Gondolkodnak, figyelnek, tanultak és okosak.Aztán felnőttem.Egy nagyon kedves barátom olyan tizenöt éve kezdett arról győzködni, hogy az emberek 90 százaléka hülye.…..