Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tibike21

0 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BWIN 5e Ft-os bónusz, bajtársat keresek írj kommentbe! Csak arra tegyél tippvadászon, amire amúgy is tennél pénzért! TIPPVADÁSZ ÜZEMELTETŐT KERESEK, FELTÉTELEK: - kattintani tudás képessége - gyors internetkapcsolat - megbízhatóság   Aktuális tippmix lista ITT…..
BWIN 5e Ft-os bónusz, bajtársat keresek írj kommentbe!Csak arra tegyél tippvadászon, amire amúgy is tennél pénzért!Mindenki a saját nickjét sárgán látja kiemelve a TIPPVADÁSZON!Aktuális tippmix lista ITT elérhető. Jó tippelést, eredmény és új lista HÉTFŐN!Lebontva:…..
Aktuális tippmix lista ITT elérhető. Jó tippelést, eredmény és új lista CSÜTÖRTÖKÖN! Lebontva: jégkorong kosárlabda labdarúgás tenisz   A TIPPEKET kommentbe és TIPPVADÁSZ-ra is írjátok. Az előző tipposzlop eredménye ITT…..
  Aktuális tippmix lista ITT elérhető. Jó tippelést eredmény és új lista HÉTFŐN! Lebontva: jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás vízilabda A TIPPEKET kommentekbe írjátok. Az előző tipposzlop eredménye ITT elérhető.   TIPPVADÁSZ…..
Aktuális tippmix lista ITT elérhető. Jó tippelést eredmény és új lista CSÜTÖRTÖKÖN! Lebontva: jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás sakk tenisz A TIPPEKET kommentekbe írjátok. Az…..
Aktuális tippmix lista ITT elérhető. Jó tippelést eredmény és új lista HÉTFŐN! Lebontva: jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás tenisz vízilabda A TIPPEKET kommentekbe írjátok. Az előző…..
Tibike21 2009.02.20 22:01:08
@Tommer17: hát figyelj azzér "Beírom még egyszer és ha ez sem elég bízonyíték nektek akkor nem jelentkezek többet." ilyen duma .. de igaz nem volt közelező ... buktam én is de nyugodt vagyok
Tibike21 2009.02.20 22:05:33
@BB-GPoWeR: tök mind1 ;)