Regisztráció Blogot indítok
Adatok
neo_21670

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Microsoft letiltotta a Skype jelszóhelyreállító funkcióját, miután az alábbi megoldás napvilágot látott: Regisztrálj egy új Skype hozzáférést az áldozat e-mail címével. Kapsz majd egy figyelmeztetést, de a folyamat mehet tovább gond nélkül. Lépj be a Skype-ba a frisseb…..
Újabb, eddig ismeretlen részlet derült ki az új iMacekkel kapcsolatban. Az Other World Computing írta meg, hogy a 2011-es, thunderboltos iMacekben a SATA-s merevlemezek csatlakozása nem egészen olyan, mint amilyen eddig volt.A standard 4 pines áramellátás helyett egy egyedi, 7 pines…..
Többen jeleztétek a blogon, és a világ minden részéről özönlöttek a twittek, hogy az iPhone elfelejtette őket felébreszteni 2011. január elsején, újév napján. A telefon elfogadja az ébresztési beállítást, de sztoikusan csendben marad az ébresztés pillanatában, semmi jelét…..
Néhány hete nézegettem már a gépem alján található apró kis kiálló csavart. Tudtam, hogy előbb-utóbb ki fog esni onnan, de valahogy úgy voltam vele, hogy ha elhatározom magam, örökké bent tudom tartani az akaratommal. Jedi business.  A héten aztán kiderült, hogy ilyesmire…..
A Vissza a jövőbe trilógia nagy reneszánszát éli mostanában, megjelent a trilógia Bluray-en, illetve egy sor más vele kapcsolatos termékbejelentés, közlemény is előbukkant így 2011 felé baktatva. A Nike egy remek tie-innel jelentkezett, ami a trilógia első részében is látható…..
Néhány napja megjelent az iPhone-os VLC Player, eddig csak iPadre lehetett letölteni a lejátszót, ami Mac OS X alatt arról híres, hogy mindent lejátszik, még a txt-ből is képes elfogadható minőségű hollywoodi produkciót prezentálni.Egy nappal a megjelenés előtt letöltöttem egy…..
Az Apple-reklámokban hallható, látható "There's an app for that" kifejezést immár csak a cupertinói cég használhatja hasonló termékekre vonatkozó hirdetésekben. Ezzel a kifejezéssel az Apple az iOS óta bombázza az embereket, állítva, hogy az AppStore-ban mindenre van…..
neo_21670 2010.10.12 12:12:05
Szavakat védett le: hu.wikipedia.org/wiki/Jelmondat

Más hülyék akik gondolatokat védenek le:
hu.wikipedia.org/wiki/Szabadalom

Köcsög Apple. :(
Csaba már megírta, hogy az Apple az egész iPod palettát felújíthatja, eddig azonban gondolatban leginkább az iPod touch-csal foglalkoztunk, hogyan fog passzolni a dizájn az iPhone 4-hez úgy, hogy ezt a nagy sikerű, remek ötletet, a házon kívül vezetett fémantennát elhagyják. Az iPod…..
Az Apple.pro nevű tajvani blog különös Apple-alkatrészt talált a raktárak mélyén. Egy Apple márkaelzésű, 3-szor 3 centis érintőképernyőt, és most azon megy a találgatás, hogy mi lehet ez.3-szor 3 centin ujjal nem lehet nagyon bűvészkedni, ezért sem illik bele a képbe,…..
Nem először csinálta már ezt velem, ezért most nyomtam néhány screenshotot, hogy lássátok, mire számíthattok, ha nem vigyáztok: épp a legnagyobb jóindulattal mutogattam Dóra fotóit egy ismerősömnek, amikor valahonnan előbukkant a billentyűzet, és elfoglalta a képernyő…..
Új rovat indul az Appleblogon: a havi rendszerességgel jelentkező posztokban i-Doki, az ország egyik legismertebb Apple-szerelője ad majd tippeket, tanácsokat arra, hogyan hozzuk ki a maximumot gépünkből, egyúttal néhány izgalmas sztorin keresztül megtudhatjuk azt is, hogy milyen…..