Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kidmen

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy tegnapi szerencsétlen történés folytán szétestem...most kell leginkább a program erejébe kapaszkodnom.Megpróbálom az idô lehetôségét magamnak megadva lelkem mozaikjait tudatosan összeforrasztani, hiszen van feladatom!Tudatosan taszítom magamtól a végletekben gondolkodás…..
kidmen 2010.02.18 10:27:26
www.jozannakmaradni.hu/
könyvajánló a visszaesésről
Igen, meg vannak a feladataim, de vannak olyan dolgok amiket nem kell megtennem:Nem kell mindent megértenem. Néhány dolog nem tartozik rám, és vannak olyan dolgok is amiket soha nem leszek képes megérteni.Nem kell visszafognom magam érzelmeim kinyilvánításában. Amikor boldog vagyok,…..
kidmen 2010.01.24 14:53:25
@Kimondható:
Szia!
" A nyereség, a hatalom és a veszteség-vágy ősi ösztöneinek sokszor mérhetetlen erőivel szemben csak tudatosan veheti fel a harcot játékos és hozzátartozó egyaránt."
ez így van!én is szívesen segítek bárkinek!
kidmen 2010.01.24 14:58:40
@Amy71:
"nem akarok 'megvezetve' lenni"
ez mit jelent?miért érzed így?
kidmen 2010.01.24 17:21:47
@Kimondható:
szia!szeretnék veled priviben is beszélgetni.
Ha elfogadod,kérlek jelezz.
M
Üdvözlet minden sorstársnak! Már régen megszületett az ötlet, ami most ezennel gyakorlati formát is öltött. Tudom, hogy a gyûlésre, vagy a helyszín, vagy idôhiány, vagy egyszerûen tanácstalanság miatt, sokan nem tudnak eljutni. De azt is tudom, hogy sok a szenvedô sorstárs, aki…..
kidmen 2009.12.12 15:36:12
@Amy71:Szia!
Annamária,Te ismersz már,beszéltünk,a történetemről is hallottál.
Hogy most hol tartok/tunk?
Nem tudom a csoportba járnak-e olyan hozzátartozók,akiknek a párjuk a végsőkig elment!
(Végsőkig: pénzszerzéshez lopás)
Az én poklom itt tetőzőtt,és a mai napig nincs meg a bírósági végzés.Az biztos már kb.4milliót ki kell fizetnie sértettnek,1-2évre le is csukhatják,a házat ha nem adjuk el(márpedig nem tudjuk)lehet árvereznek.
Én/mi 2007 októberben szembesültem/tünk az addig eltitkolt játékszenvedélyéről,a milliós tartozásokról.
A szakirodalomban leírtak mintha rólunk szólnának.
Nekem Horváth Szilveszter segített a legtöbbet,az írásaival,a kérdezz-feleleket együtt raktuk össze.Én kérdeztem,ő válaszolt.Szilveszter a leghitelesebb számomra.És bár az elején amikor belekerülünk nem hisszük el amit ír/mond,mindenkinek üzenem sajna minden szava ül!!
kidmen 2009.12.12 15:45:30
@Amy71:
ötlet/tanács/tapasztalat
Kérdésekre szívesen válaszolok,hogy én mit éltem át,akkor mit tettem,az hogyan sült el!de tanácsot nem adok!mert nem lehet!
Vannak érési folyamatok,ez szükséges ahhoz hogy megértsünk dolgokat,és jót cselekedjünk.
Én nagyon sok lépcsőfokon átmentem.Ha visszanézem önmagam a kezdetektől,akkor voltam én már minden!
Világmmegváltó,aki elhatározta szavazatot gyűjt és betíltatja a félkarú rablókat(kis naív)dúvad aki azon gondolkodott hogy hogyan lehetne tönkretenni a gépeket!feldúlt feleség,aki berontott a játékterembe!nyomozó aki a párja minden lépését és forintját figyelte!megmentő,aki megkereste a gyógyuláshoz a lógust, a segítőt!megmentő aki a legjobb terápiát kereste és találta meg amit addig ismert...........és még sorolhatnám!
A párvetélkedő jól bevált tévés formátum, Amerikában már a fekete-fehér, bükkfadobozba rejtett képcsöveken is ott vibrált, ahogy férj és feleség a paraván két oldalára terelve válaszol és vihog. A műsor ugyebár abból a tévedésből indul ki, hogy ha két ember nagyon…..
kidmen 2009.03.19 09:13:13
kidmen 2009.03.19 09:38:29
@mike-kulas:" Elmondanám, ha eddig nem tünt fel becses személyeteknek, hogy Ti csináltok sztárokat az összes senkiháziból, azzal, hogy megnézitek ezt a szart és megveszitek a Blikket, Storyt és az összes 100% fost, emelve a szinvonalát ennek a kulturális bölcsőnek, amit a magyar fos celebek képviselnek."
szia!azért idéztelek mert ÉN IS!ÉN IS!egyetértek!
miért nincsenek értékes műsorok!!!!!!!?????