Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kamupipőke

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1929-ben az olimpiai bajnok úszó és filmszínész, Johnny Weissmuller nyitotta meg Párizs egyik új büszkeségét, a Molitor uszodát. Az egykor csodálatos, art deco stílusú uszodakomplexum 60 évig működött, ám 1989-ben - a kihasználatlan és elavult állapotok miatt - végleg…..
Ahogy a napokban egy kedves nőismerősünk megfogalmazott: egyetlen komoly indokot látna arra, hogy hozzámenjen élete párjához, ez pedig az, hogy felvehetne egy esküvői ruhát. Bár nevezett hímet ismerve mélységesen egyetértünk vele, mégis be kell valljam, engem is megértinett,…..
Eheti Retrock-látogatásunk során (amikor a mongolt és a farkast is lőttük) az első pozitív élmény az volt, hogy Iván barátunk ízlésének megfelelő rövidnadrágot találtunk, ami Iván nap lévén egyenesen az égi mirákulum kategóriájába sorolható. Vajon mit akar nekünk üzenni…..
A múlt héten még megpróbáltam tízezer alatt nekem tetsző fekete öltönycipőt találni, amit végül feladtam ám 17-ért találtam egy elég jó csukát a Leonardóban. Nem is volt vele semmi baj, de mivel a második párt féláron lehetett venni, beszereztem mellé egy ötvenes évek…..
Ha az ember több cuccot hord magánál, mint mondjuk egy csomag papírzsepi meg egy buszjegy, akkor máris felmerül a probléma, hogyan imbolyogjon úgy tűsarkúban reggeltől estig, hogy ne mélyedjen be fél méter mélyen a flaszterbe. Persze lehetünk laposban, de mindenhez az sem megy,…..
kamupipőke 2009.05.28 08:24:57
@ősi homár fapados: az akropoliszról nekem is a kispi ugrott be : ) viszont azt nem tudtam, h ez egy hely pécsett

(és a fapadosok tetszenek, pont az ilyen parafa-fa színűek pl. utolsó előtti és azelőtti)
kamupipőke 2009.05.28 08:39:57
@ősi homár fapados: tényleg nem, de most már nagyon kíváncsi vagyok az egész dal "megfejtésére" :)
AStylewalker-túra első részében az Eclectikbe, a Formába és a Kamchatkába pillantottunk be, következő állomásunk az Eventuell volt, melynek áruit öt textiltervező és négy ötvös készíti. Itt maga a tervező/tulajdonos volt a műsorszám, mert folyamatosan beszélt, szóval stand…..
Amikor egy üzlet termékeire azt mondják, hogy egyedi tervezésű, kisszériás darabok, meg hogy nem jönnek majd szembe az utcán, gyakran asszociálok olyan turkálóra, ahol semmi sem tetszik, de minden 32-szer olyan drága, mint egy használtruha boltban. Tegnap nagy lendülettel vágtam neki…..
Esküvői ruhákat nézegetni akkor is az egyik legjobb szórakozás, ha az ember már túl van a nagy napon, vagy ha soha nem is akar részt venni rajta. Maximum élősködő, tortában fetrengő vendégként. Ha viszont épp menyasszonyiruha-vásárlás előtt állsz, vagy csak úgy akarod…..
Nem tudom feltűnt-e már valakinek az a tény (ha nem, akkor most pszichológia szakosoknak adunk diplomamunka-témát), hogy minél szinglibb valaki, annál nagyobb és feltűnőbb gyűrűt hord. Na most érdekes módon ez csak a gyűrűkre vonatkozik, mert komoly párkapcsolatban élők is…..
kamupipőke 2009.05.08 07:00:15
Juppijé! Egyre nagyobb kedvel akasztgatjátok a bpbutik címkét az Indafotóra feltöltött képeitekre, így egyre szebb gyűjtemény pörög a jobboldali fotódobozban. Na meg egyre könnyebb nekünk összeállítani a hét képeit. Szerencsére az Urbanistán rendszeresen feltűnő fotósok is…..
Tegnapról mára csúszott ugyan, de természetesen nem marad el frissen indult, még hamvas rovatunk, a Hét képei az Indafotóról. Ma már nem panaszkodhatunk úgy, mint egy hete - egyre többen kezditek Bpbutik címkével ellátni Indafotós képeiteket, aminek szívből örülünk. A Jóisten…..
kamupipőke 2009.04.22 10:18:07
  Hölgyeim és Uraim, nyájas Fényképészek! Egy hete indított Indafotós rovatunkat nem értékelném egyértelmű sikernek, miszerint hozzávetőlegesen mintegy nulla fotóra akasztottátok a bpbutik címkét. Minden kezdet nehéz (vagy legalábbis ez mindenképp), de mi nem adjuk fel és…..
Aki szereti a USE-t az most boldog lehet, hogy beállhat a divattervezői közé. Aki nem, az is, mert most végre megmutathatja nekik, mégis mit kellene csinálniuk. Május 31-ig bárki egyedi női felsőt alkothat a www.helloyou.hu oldalon. (A bárki szó szerint értendő, gyakorlatilag…..
Ez persze csak azoknak hír, akik nem tudták, hogy mostanáig nem volt az. Nem is oylan rég azt tippelgettük, hogy vajon ki költözik a végkiárusítás után az egyik legjobb adottságokkal rendelkező körúti áruházba, amihez ma odakommentelte gtamasl, hogy A Skála Metró nem marad…..
"A Budapesti Műszaki Főiskola 780 ezer forintot kap a BKV-tól 'formacipő szállítása tárgyú közbeszerzési eljárásban műszaki szakértői tevékenységéért'. Hogy pontosan milyen műszaki segítség kell egy formacipő vásárláshoz, azt a dokumentum nem részletezi." -…..
kamupipőke 2009.02.27 22:03:42
@katatones: A trolisok szerintem balettcipőt vásároljanak itt hehehe: www.tornacucc.hu/
Egy-egy akcióval kecsegtető fehérnemű és pizsamaboltra már felhívtuk a figyelmet, (itt, itt és emitt) most pedig eljött a nagy bugyitúra ideje! Indításként ismerkedjünk meg a legtöbb bevásárlóközpontban és a frekventáltabb bevásárló útvonalakon (gy.k: Váci utca,…..
kamupipőke 2009.02.23 22:54:21
XYZ Ági nem csak egy lila cipő képét küldte el nekünk a Vörösmarty téri New Yorkerből, de egy pontokba szedett boltleírást is. Ezennel megkezdjük a Budapest Butik boltfeltérképező sorozatát, azzal az üzlettel, mely a sokat vitatott belvárosi Üvegkalitka aljában van... New…..
Elajándékoztad téli ruháidat a szomszéd néninek és most hiába csöngetsz fogvacogva, úgy csinál, mit aki elköltözött? Túl vadul kezdtél aerobikozni a strandszezonra, és most öt cukorral iszod a kávéd, hogy visszajöjjenek a melengető zsírpárnák? Ne tedd! Inkább használd ki a…..