Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Borrandisták

41 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alapozó tanfolyam januárban! Alapozó Bortanfolyam indul újra! 2010. Január 16-17(szombat-vasárnap)Tanfolyamainkon megismerhetik Magyarország borvidékeit, a világ szőlőfajtáit, a borkészítés sajátságos technológiáit és a borkóstolás technikáját kiemelt szinten.…..
Borrandi Meghívó 2010 január 22! 2010.01.03 15:45:00
www.borrandi.hu  ..
Borrandi Van az úgy 2010.01.03 15:30:00
Van az úgy, hogy az élet kiüti az ember kezéből a tollat, jelen esetben a billentyűzetet. Aztán helyrekerülnek a dolgok és jöhet afolyt.köv...
Borrandi Ventisquero kóstoló 2009.09.21 09:21:00
Ventisquero (Chile) kóstoló chilei autentikus zenével! A chilei Ventisquero borászat hazánkba látogat! 2009. szeptember 28. 18.00 h. Ára: 3500,- Ft. Chile legeredményesebb pincészete. Világversenyeken a legtöbb dobogós helyezést a Ventisquero Pincészet nyerte el!Most megkóstolhatja…..
Sziasztok!Ma ráhúzom a vizes lepedőt erre, a hazánkban és a világon oly kedvelt, két minőségileg eléggé kifogásolható standard blend whiskyre!Nem célom senki lelkivilágába beletaposni, de értetlenül állok a népszerűségüket látva, mivel az íz és illat terén nyújtott…..
Borrandi Cutty Sark 2009.09.19 08:40:00
Sziasztok!Jelenleg egy sokak által lenézett, nem sokra tartott blendet tartok a kezemben, amely szerintem több dicséretre érdemes, mint negatív kritikára. Szánt szándékkal a Cutty Sark család legfiatalabb tagját vettem górcső alá, mert elég sok helyen kapható, és anyagilag is sokak…..
Borrandi Whiskyzene 2009.09.18 12:11:00
Kell ennyit írni a whiskykről! Kedvet kaptam a whiskys zenékhez! Itt egy megint:  Jim Morrison és a DoorsMR..
Sziasztok! Ma egy régi kedvencemet mutatnám be nektek mégpedig a 12 éves Caol Ila-t. (Kiejtés szerint köl-illa vagy kull-illa.) Nem először találkozom az Islay sziget e remekével, de most egy egész estét betöltő 7dl-es üveget tehetek magamévá!Először lássuk a csomagolást:…..
Borrandi Folyt.köv. 2009.09.15 15:57:00
Addig, amíg a borosok fesztiváloztak a whiskysek kóstoltak és írtak. Írnak majd a borosok is, ha már kiheverték a hajtást.Jöjjön az aminek jönnie kell Jég dupla whiskyvel (ha már a magyar dal napja is volt nemrég)MR ..
Immáron nagykorúvá lett! ..
Akik ismernek, tudják rólam, hogy már tinédzser korom óta lelkesen tanulmányozom a spanyol kultúrát és számtalan alkalommal látogattam el a nevezett területre ottani barátaim létezését kihasználva.  Egyúttal folyamatosan figyeltem, hogy mikor jelennek meg hazánkban is az…..
Borrandi Enigma rejtély 2009.08.26 22:41:00
A múlt héten olvashattunk itt egy whiskyről: Bowmore Enigma. Azóta is a fülemben kaparászik ez a szó. ENIGMAGondoltam körbe járom egy kicsit:A szó jelentése: rejtély, rejtvényA németek Enigmának neveztés titkosíró gépezetüket a II világháborúban. Rengeteg variánssal…..
Borrandi Dalmore Gran Reserva 2009.08.25 19:08:00
Sziasztok! Megpróbálok nektek jellemezni egy igazán HIGHLAND whiskyt. Megmondom őszintén nem tartozik a kedvenceim közé, nekem egy kicsit nyers és érdes, de ez egy szubjektív vélemény, lássuk az objektívet! Ezt a whiskyt a Dalmore Cigar Malt helyett-után hozták…..
Korábban írtam már arról, hogy Budapest milyen ügyesen herdálja el jó adottságait. Eddig elsősorban idegenforgalmi példák jutottak eszembe, de felebarátforgalmi elherdálásra is van ám példa: gyakorlatilag az egész Budai-hegység. Egy ilyen hegység pedig szerintem jó a…..
Alföldi ismerőseink jó része a mai napig próbálja fenntartani a magyar mezőgazdaság és állattartás jó hírét. Nehéz kenyér! Budapestről nézve nem is érti az ember miért kűzdenek, hogy bírják még. Elképedve, csendben hallgatom amikor reggel - nyári szabadságon, velünk egy…..
Sziasztok!A múltkori Laphroaig kóstolóm után kedvet kaptam az Islay sziget repertoárjának végigkóstolásához, de konkrét elképzelésem nem volt, hogy melyik isteni nedűt válasszam következő áldozatomul, ezért gondoltam rábízom magam a szakértőkre. El is baktattam kedvenc mini…..
Komolyan üdvözlendő állapotként ért a felismerés, hogy végre nem kizárólag a Ráday utcában, vagy a Liszt Ferenc tér környékén van esélyünk a pezsgő szociális életre. Valami alakul Óbudán! Budai lakos lévén, régóta áhított vágyam vált valóra, mikor egyszer, valamikor a…..
A siker ízeVajon mit is ajándékozhatnék épp egy kisbaba életre jöttének alkalmából, keresztelőre, névadóra, születésnapra, névnapra, mit ajándékozhatnék a szerelmemnek, a legjobb barátnőmnek, üzleti partneremnek, hogyan hálálhatnám meg személyes ajándékkal a segítséget,…..
Mindig nagy öröm, mikor úgy talál a vasárnap délután, hogy kultúrélményben lehet részem. Így történt ez most is. Legutóbb, mikor a Kogart házban néztük Gulácsy-t, már bizsergett valami. Nemrég, mikor ugyanitt tettünk vizitet az impresszionistákat szemlélve, már határozottan…..
Borrandi Zappa 2009.08.06 08:50:00
A múltkor szó esett Zapparól, hogy az a bizonyos taxis Zappa és Hobo gyilkos kombinációja vala. Szerintem taxizáshoz megfelelő ez a külső önvédelmileg, utasilag nem biztos.Erről aztán eszembe jutott, hogy bírtam én ezt a fazont valamikor! Csak tudnám ehhez a hanghoz ma este mit…..
Borrandi Long Island Iced Tea 2009.08.06 08:36:00
Sziasztok!Nem tudom ti hogy álltok a koktélokkal, én nem is olyan régen még nem sokra tartottam őket. Színesek, szépek alkoholosak (a virgin koktélokat ne említsük mert azok értelmetlen italok, akkor inkább Szobi málnaszörpi) de valahogy inkább egy whisky-coke, vagy pénztárca…..
Balladai homályba vész már annak a napja, mikor utoljára töltöttem el egy estét kiváló barátaimmal. A terv egyszerűnek tűnt és kivitelezhetőnek, így bátran nekivágtunk s optimizmussal tekintettünk a találkozó elébe.A koncepció: Menjünk be a városba, együnk egy jót…..
Borrandi Coke Club Siófok 2009.08.05 08:08:00
Itt sem minden fenékig tejföl!Barátainkkal elhatároztuk, hogy leugrunk a siófoki Coke Clubba. Sok jót hallottunk már a siófoki strandon belül elhelyezkedő vidám, fiatalos életérzést kínáló fürdőhelyről. Gondoltuk, ezt nekünk is látnunk kell:  Elindultunk Budapestről…..
Találj társat, a bor összehoz! Ha szeretnél társat, barátokat találni, új emberekkel ismerkedni, gyere el borrandevúink valamelyikére. Oldott hangulat borkóstolás, szakértői magyarázat, e közben észre sem veszed, hogy ismerkedsz. Nem kell "bortudósnak" lenned -…..
A Johanna Kft. ismertebb nevén a Gusto pálinka főzde kajszibarack ágyas 51°-os pálinkáját veszem górcső alá.Az üveg megjelenése eltér a tradicionális megjelenéstől. Fiatalos, lendületes, modern, szép letisztult forma és betüvilág. Ez tetszik, hiszen az új célcsoport…..