Regisztráció Blogot indítok
Adatok
paralány

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Például Albert monacói herceg nem. Pedig kurvára meg akarta, legalábbis ez derül ki Havas Henrik új könyvéből, mely Molnár "semmiheznemértek" Anikó személyes, önéletrajzi vallomása a fiatalkoráról. Mese habbal, a Tanár úr tollából. Mikor anno elkészült a könyv…..
Dübörög a válság ... de vannak szerencsés csillagzat alatt született civil szervezetek, akik még ezekben a nehéz időkben is nyernek EU-s és állami pénzt ... A Magyarországi Prostituáltak Érdekvédelmi Egyesülete a "Szervezetfejlesztés egy speciális okok miatt…..
paralány 2009.03.13 18:03:00
@Szakaly Gyorgy: egyet értek veled. A többi normális vállalkozó, -bár szerintem mindenkit meghülyit a Hivatal- vért izzad, és elcsúszik egy ilyen pályázaton. És nézik azt is, hogy muilyen a "múltja", volt-e Bar-listás. Ezek meg mind hibátlanok?! Felháborító!
Az uzsora-kérdés kezd egyre jobban leszivárogni, ad abszurdum, már a TV2 Aktív is foglalkozott a kérdéssel. Most már csak Mónikát és Joshi Bharat-ot várjuk ... Persze, nem várhatunk komoly, oknyomozó riportot egy bulvárműsortól, de becsületükre szóljon, hogy legalább ők…..
paralány 2009.03.11 21:19:03
@HZ323F: ha vágysz rá, még ő is taníthat a Közgázon:))) Csak idő kérdése
paralány 2009.03.11 21:27:07
@VonPerez /"szája nagyobb, mint a képessége"/: ok! Apropó, posta! Előttem állt, BETÉTKÖNYV a kezében, jött MEGINT beíratni a kamatot!!! És képzeljétek, azt mondja a postáskisasszony neki, hogy tessék már megvárni, hogy elteljen a hónap! Annál sűrűbben nem írunk jóvá! Eszem áll meg! Persze nyakig fukszban, ahogy illik:)
paralány 2009.03.11 21:49:09
@VonPerez /"szája nagyobb, mint a képessége"/: Mondom én! aki még nem akar, azt ott kéne hagyni. Én tanítottam őket felsőben, de már ott meglátszik,melyik akar valami mást az élettől, és melyik nem. Van köztük persze olyan, amelyik szégyelli a többi helyett magát, és viszi is valamire. De olyan is akad, aki magához húzza le a párját. Egy volt tanítványom, -magyar- cigányhoz ment férjhez, eddig még minden évben szült egy gyereket, és már egy foga sincs, a bagó az ki nem esik a kezéből. apuci meg tudjátok, az a nyakörv, amin tüskék is vannak, na olyan rajta, aranyból, meg -mi a neve annak?-karkötő, de a bicepszén hordja. A felesége szájából meg kirohadt a fog. édesek.
Gyurcsány tegnap a blogján folytatta az ámokfutását, de most megint feljebb kapcsolt egy fokozattal. A Vastagbőr teljes stábja elhűlve olvasta a legújabb agymenését:  "Azt gondolom, akkor működik jól az adó- és szociális rendszer, ha egyszerre felel meg két igénynek. Az…..
paralány 2009.02.18 21:49:15