Regisztráció Blogot indítok
Adatok
boginyuszi

5 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gigacsöccsel. ..
boginyuszi 2014.03.22 17:04:31
Egy több sebből is vérző cikkre hívta fel figyelmünket Winnie kolléga odaátról, a Sorozatjunkie-tól: a Bors egy Bradley Cooperről szóló cikkhez egy Adam Levine-t ábrázoló képet választott illusztrációnak, illetve a cikkben valahogy sikerült az öngyilkosság szélére kergetni…..
boginyuszi 2013.12.20 18:02:37
A Game Informer közölt pár részletet a Crystal Dynamics új Tomb Raider játékáról. Ez az elmúlt évek hullámzó színvonalú TR-folytatásait ismerve önmagában nem volna annyira érdekes, hogy posztot érjen nálunk, és még az sem feltétlenül, hogy a fejlesztők teljesen meg akarják…..
Némi kis késéssel (Hé. ez neked kicsi?! Majd egy év volt, öregem!!!!!) ugyan, de visszatértem. Több ok is volt, hogy miért nem írtam, de ezt inkább nem szeretném részletezni.Na, de nem is ezért vagyok itt, hanem hogy bejelentsem az Anime-spoiler rovatom indulását…..
Na végre! Már végre ezen is túl vagyok. Igaz, egy kicsit elég nehéz volt, de megérte. És most jöhet a jól megérdemelt pihenés, na meg persze a nyári munka. És persze még azért is idegeskedhetek, hogy egyáltalán felvesznek-e az egyetemre. de ez már csak a jövő kérdése, addig…..
Bogi mindenes blogja Késések 2009.06.05 11:14:42
Bocsi mindenkitől hogy ilyen sokáig nem tudtam írni, de volt egy-két elhalaszthatatlan dolgom. Példának itt van az érettségire való készülés is. De megígérem, hogy a legközelebbiekben majd igyekszem többet írni.....Addig is üdv mindenkinek,boginyuszi  ..
Laikus szemmel  „Ha már úgyis annyi mangát nézel, az FF7- et nézd meg, az ér valamit!” (egy anti- animés ismerősöm) „Hát én még életemben nem játszottam Final Fantasyval, de az Advent Children valami kegyetlen jó!” (Aoianime fórum) „FF…..
Úgy gondoltam, hogy egy kis kedvcsinálás gyanánt havonta berakok egy dalt, amolyan "Hónap dala" címszó alatt. Nem is húznám tovább a szót, akkor most következzék a Mirror's Edge (a későbbiekben róla is ejtek néhány szót) című játék "betétdala", a Still…..
Hát ezt is megértem....Ez eddig az első blogom, amit létrehoztam, és nagyon örülök neki :), de egy kicsit ideges is vagyok emiatt... Elsősorban amiatt, hogy hogyan fogjátok fogadni. Most amiért most írok, hogy miről is fog szólni az egész... Elsősorban egy animés blogot akartam…..