Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nihilance

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Taposs Billre! 2007.02.26 12:28:00
Feltételezzük, hogy nem minden olvasónk vásárol rendszeresen a német jóízlés és cipőipar fellgvárában, a Deichmannban. Ezért is vagyunk renkívül hálásak bondok nevű rajongónknak, aki képes volt a kedvünkért lefényképezni az alábbi dorkót. Érdemes egyébként a…..
Erősítse már meg valaki az internetet, mert ezt a sok szart nem sokáig fogja bírni. Mai különösen perverz online sztárunk a "Budapest - Galgamácsa" buszjáratának emelt oldalt. Az biztos, hogy nem sok minden történhet arra, és az is nagyon ritka…..
Először is minden kedves olvasónk elnézését kérjük, sajnos erről az eseményről már lekéstetek, Drágák. Illetve a dedikálásra még odaérhettek, de ahhoz is nagyon gyorsan kell szaladni. A No Thanx-el már máskor is a teljesség igényével foglalkozzunk, így talán nem meglepő,…..
Folytatva a Hatalmas Hétfői Hangholokausztot itt van a lány, akivel kapcsolatban egyszer már nem értettük, hogy miként is vihette egyáltalán bármire. A válaszhoz továbbra sem vagyunk közelebb, a "szegény ember Galambos Dorinája" annyira megalázó feltételezés, hogy…..
surreal nightmare A múlt... 2007.03.25 21:55:59
Minden egy egyszerű kérdéssel kezdődik: Ki vagyok?S azt mondhatnám: valaki. Esetleg meg is nevezhetném, kinek érzem magamat. Ám ez távol állna az igazságtól.Senki vagyok. Legalábbis annak érzem magamat. Nincsenek céljaim, nem keresek, nem akarok semmit. Nincs helyem a világban. Nem…..