Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tímea

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nőnap megérkeztével érdemes újra a nőkről elmélkedni, ám a téma túl nagy, ezért érdemes szűkíteni, és mivel megszállottan rajongok a hagyományokért, így ott folytatom, ahol tavaly abbahagytam, vagyis a nőknek egy kisebb halmazáról, a kurvákról lesz szó. Igen, idén is…..
tímea 2010.03.08 16:54:16
  Semmi sem lehet annyira felemelő, mint amikor a politikus belelát a lényeg velejébe, mi meg az ő veleje lényegébe. Bizony. Einsteini gondolatok visszhangoznak a parlament hűvös kövezetén, mikor a nagy tudású magyar képviselőelit mondja bele a kamerába, hogy kell-e több…..
A Diétás énblog az emberi tudat csiszolásával, pontosabb kifejezéssel élve és halva, az emberi tudat áramvonalasításával foglalkozik. Ez itt amolyan fordított pedagógia. 60-as csiszolópapír a ránk rakódott szociális máznak. Itt mindig van miről lemondani. Igazság, törvény,…..
tímea 2009.08.19 09:34:20
@peetmaster: Olvassam el a többit is??? Idiet-en szocializálódtam!
Harry Potter sikere töretlen és legalább 50%-ban magyarázatra szorul. Magyarázatra szorul, mert nem hiszem el, hogy ilyen szilaj fétishullámot lehet vetni pusztán a mágia szédítő erejével, amit iskolai környezetbe helyezünk. Nem úgy van az, hogy a biológiát átnevezem…..
Diétás énblog - Idiet Holiday 2009.05.10 12:43:00
Most lesz egy kis blogszünet, bár a bejegyzések mostani gyakorisága miatt ez alig fog feltűnni. Valószínűleg május végéig masszíroztatom magam a szabadság habjaival a mexikói Maya Riviérán, hogy vírussal küzdjek, és felfrissüljek. Aztán jövök vissza. Kommentelni addig is…..
tímea 2009.05.11 09:13:02
:-)
Méltatlannak találnám, ha nem ülnénk mi is május elsejét. Barátságos, szűk körben. Nem maradhat el a májusfa sem, és nem lehet most sem hagyományos az ünneplés. Amit itt mi fölállítunk, az kőkeményen rendhagyó. Idietmájusfa.Bár az Index Zárthelyi nem tartja jó válasznak,…..
A képen az első emberpár női felének szeméremteste látható. Illetve nem látható, mert levelekkel takarja Éva, ám a világról való tudásunkat felhasználva képesek vagyunk a levél mögé sejteni. Azt meg tudjuk, hogy a kiűzetés tulajdonképpen az evolúció kezdete, az…..