Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Attis@Echoes

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hírlendület a Keep Floyding háza tájáról (rövidítve): 2011 a zenekar számára elsöprően jónak bizonyult. Csak a teljesség igénye nélkül: remek hangulatú koncertek a Téglagyári megállóban, teltházas bulik a Sörsátorban és pszichedélikus szellemidézés a Bárkában.…..
Roger Waters @ Papp László Budapest Sportaréna, 2011.06.22. Egyszer minden sikeres zenész életében eljön az a pillanat, amikor ki kell szállni a bizniszből. Persze a legstílusosabb az, ha valaki fiatalon, a népszerűsége csúcsán valami klasszikus rockandroll halált hal, de ezt…..
De tud valaki értelmet kódolni:"A problémamegoldás egyedi módszerét, mely determinálja Bibó eredeti szabadságelméletét, a Horváth Barna nevével fémjelzett szinopszis-elmélet meghaladásából, s Nicolai Hartmann szellemi teljesítményének – bergsoni kifejezéssel lefedve…..
8ker Koncert 2009.05.04 14:41:00
Hazafelé új plakátot láttam a metró-gödrünk palánkján:Gyorsan be is néztem az InfoPontba, ma úgyis kettőig van nyitva, azaz még volt 10 teljes perc a zárásig, annyi idő alatt bőven megtudom, mikor, hol, kinek, milyen feltételekkel. Be is mentem, de a biztonsági őr csak…..