Regisztráció Blogot indítok
Adatok
istvami

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"A világkiállításokról szóló sorozat ma folytatódik. Ígérem nem leszek olyan dagályos, mint a múltkor, ám Prokugyin-Gorszkij és fiai által készített úttörő színes fotókat nem lehet nem bemutatni. Érdekesség, hogy lesz magyar vonatkozás is, hiszen Magyarország is részt vett mint kiállító 1937-ben…..
Bár még nem lehet látni az ukrán-orosz konfliktus végkimenetelét, és csak reménykedhetünk abban, hogy a szemben álló felek a vitáikat békésen is meg tudják oldani, Orbán Viktor a beiktatási beszédével (nem éppen pozitív módon) fellépett a nagypolitika színpadára és olajat…..
Hét napon keresztül (2012. november 19. és 25. között) futott felmérésünk, amiben olvasóink politikai preferenciái iránt érdeklődtünk. A mandiner.hu és a mandiner.blog.hu látogatóinak felugró kérdőívet 1.028-an válaszolták meg, az eredmény a legkevésbé sem reprezentatív a…..
Főnix blogja Mi van velem? 2009.03.03 21:59:50
Nem tudom. Sokan kérdezik ezt tőlem aggódva manapság, de én nem tudok nekik választ adni. Mert én sem értem.Az elmúlt egy hónapban rengeteg dolog megváltozott. Emberi kapcsolataim nagyrészét teljesen megszakítottam. Megszakítottam a kapcsolatot egy nagyon kedves lánnyal, akit már…..