Regisztráció Blogot indítok
Adatok
abca

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány uniós képviselőnek nagyon bögyében lehetnek a motorok: több ország küldötteinek közös munkájaként tervezet készül, miszerint az Európában forgalomba helyezendő gépek ne lehessenek száz lóerőnél erősebbek. Korábban már volt próbálkozás hasonló intézkedések…..
Totalbike hírek BMW arcplasztika 2009.04.16 11:22:00
A BMW-sek között elismert cég a Wunderlich. A német vállalat dizájnnal, tuninggal és kiegészítők tervezésével foglalkozik. Aktuális munkájuk az új K1300R komplett átformálása volt. Az amúgy sem szelíd vonalakat még agresszívebbé tették. A gyári kipufogó lekerült, helyette…..
abca 2009.04.17 15:50:01
Vannak érdekes sajtóközlemények, akadnak unalmasak és időnként érkezik egy-egy teljesen bizarr. Ez most itt a biztonságos közlekedést köti össze egy 1898-as Szűz Mária-jelenéssel. Üdvöz légy Mária, malaszttal teljes!Ecséd nagyjából félúton fekszik Hatvan és Gyöngyös…..
A pletyka igazá válik? Logikus lépés lenne az Apriliától az RSV sportmotorjuk alapjaira épített naked bike, a mega-Tuono. A V4-es sportmotor blokkja 999,6 köbcenti, hengerei 65 fokot zárnak be. Az alacsony tömeg és a kompakt méret ideálissá tenné arra, hogy konkurenciája legyen a…..