Regisztráció Blogot indítok
Adatok
seldjerei

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnos fogalmunk sincs, hogy a képen milyen fajtájú eb található, de nagyon csinosnak tartjuk a pulcsiját és testtartását is. De vajon miért tárja oldalsó középtartásba mellső mancsait?..
Már olyan sokan érik meg a százéves kort Japánban, hogy nem győzi az állam ezüsttel, ezért nincs mit tenni, drasztikusat kell húzni a nadrágszíjon: csökkentik a 100. születésnapi ajándékként adandó ezüstcsésze méretét 10,5cm-ről 9-re. Tavaly 19 769 ember töltötte be a…..
SME, szlovák napilap: Fico Gyurcsánynak: "Szolidaritás? Megbuggyantál?!?" Magyarázat: "Tény, hogy Gyurcsány segítségkérése - a hazai politikai marketing céljaira ráadásul álnok módon az egész régió köpenye alá takarva -, megkárosítja a…..
seldjerei 2009.03.04 15:36:38
A Jóban rosszban robbantással, a Barátok közt pedig egy új Berényivel futott neki a tavaszi szezonnak. A titokzatos fiatalember egy csokor virággal és egy sírgondozás közben eldördülő lövés kapcsán bemutatott hasravetődéssel debütált pár hete a sorozatban. Azóta nemcsak a…..
Fogj egy felpörgött kölyökcsivavát és egy türelmes macskát, videózd le, rakd fel a netre és máris sokaknak szereztél vidám 27 másodpercet. Azért a végén az a koppanás a bárszéken, az jajj...
-Jolikám, ne hülyéskedjetek már, ezt a drága étkészletet... vagy rátok szakadt az OTP? ;-) Írtuk az utóbbi vendégséges posztokban nagyrabecsült szándor tanult kolegámmal. Hosszú-hosszú ideje zavarnak olyan bevett, udvariaskodó szokások, amelyeket még ha tényleg illik is…..