Regisztráció Blogot indítok
Adatok
greensheep

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Letartóztattak egy 16 éves gyereket Ohióban füvezésért, aki egy Bibliából kitépett oldalba tekerte be a zöldséget. A srácot az anyja nyomta fel, amikor nem találta a Tízparancsolatot, talált viszont egy füves pakkot az éjjeliszekrényén, illetve látta is, amikor szívott. Hát…..
Homárnak érkezett egy durva sztori, ahol, mint ahogy az sokkal később kiderült az áldozatnak, valami drogvásárlás/fogyasztás gyanújával vitték be egy reggel 7kor bilincsben, másik címre szóló házkutatási paranccsal, miután lefoglaltak nála egy szétszerelt vizipipát és egy…..
Ismét Vega posztját olvashatjátok. Bevallom, én végigröhögtem az egészet, szenzációs!Árufeltöltőként rengeteg időt töltök az eladótérben (napi 4-5 órát), így volt alkalmam megfigyelni, hogy milyenek is a tipikus vásárlói szokások. Ezekből szemezgetek alant. MultipackEz az…..
greensheep 2009.06.12 14:18:53
Pesti Gonzo megcsinálta azt, amiről a néhai technocol fotosopmágusai csak ábrándoztak. Állítólag a vasárnap reggel amfetaminafteron érte, amin a szokásos módszerrel igyekezett segíteni, aztán a szavazófülkében már egyik párt neve sem volt ismerős: Megkapom a lapot, behúzom a…..
greensheep 2009.06.08 21:21:36
@Teker: az h van szelsojobbos fufogyaszto, az teljesen egyertelmu. az h fu alatt dekriminalizalnak? na ez meg messze all a realitastol :)

de almodozni szep dolog, ha engedik ...
Tovább kampányol a Showtime a Weeds 5. évada előtt. Elsőként a fű rövid törtenetét tekinthetjük meg, kiemelve a legfontosabb momentumokat, mintpéldául George Washingtont kendertermesztés közben. A másik videóban pedig Doug tart kortesbeszédet gigantikus "DOPE"-feliratú…..
Az új amerikai drogcár, Gil Kerlikowske az első interjújában olyat mondott, amiről többen arra asszociáltak: "Függetlenül attól, hogyan magyarázod az embereknek a drogháborút, az emberek úgy látják, a háború ellenük irányul. Mi nem harcolunk az ország…..
greensheep 2009.05.16 17:44:23
@Közöd??: hat en jot nevettem ezen a rendkivul kiforrott kommenten :)

semmi baj. ertem en. szar az elet, baszogat a fonok, hulyek a politikusok, a jardara szarik a kutya, tele van katyuval a varos, es meg az interneten sem szolhatok be senkinek? LOFASZT.

szerintem ez igy van jol. mutasd csak meg mindenkinek mennyire kifinomult es intellektualis alkat vagy, aki idot es energiat nem sajnalva all ki a sajat megalapozottan elfogadott ideologianak nevezett izeje' mellett.

a nagy szamok torvenye alapjan mindig hulyekbol lesz tobb, ugyh ne erezd magad kisebbsegnek, mar reg ebbe a halmazba tartozol. szeretnem ha gyakrabban osztanad meg velunk mit is gondolsz bizonyos dolgokrol, mert ugy ezem ez tenyleg hasznos tanulsag lehet mindenki szamara.

MILYEN NE LEGYEK SOHA?

szerintem ilyen: @Közöd??:
Szokásos békében zajlott a Legalizációs Piknik vasárnap a Margitszigeten, ahol ha nem is egyszerre gyújtott rá kétezer ember, de egymás után, sokszor. Az egyetlen izgalom, amiről pont lemaradtam egy sörexpedíció miatt, hogy egy csávó addig mászkált körbe két…..
greensheep 2009.05.11 15:04:24
@osska: "4: úgy gondolom, mivel ismerek egy pár ilyen ökröt, ezek meggyőződöttek és meggyőzhetetlenek, nem képesek új dolgokat befogadni így fognak megdögleni remélem minél hamarabb. Mindenkinek csak ártani akarnak a béke nem érdekli őket."

de ezzel ugyan azt a mentalitast hozod, amit az ide tevedo, a drog es droghasznalok ellen nem eppen humanus eszkozoket szorgalmazo emberek. az nem megoldas h aki ilyen az dolgoljon meg.

sokfelek vagyunk. ki ilyen - ki olyan.
a lenyeg az lenne h tudjunk elni egymas MELLETT, nem egymas HELYETT. ergo en a megoldast meg mindig az informalasban, beszedben, alatamasztasban, vitaban latom, mintsem abban h aki velem nem ert egyet az dolgoljon meg vagy lojjuk ki a holdra.

e mellett persze megertem azt is, amiert beloled ez igy jon ki, mert nap mint nap szembesulok ezzel en is, a sajat peldamon keresztul. ennek ellenere megis teged is inkabb a toleranciara szolitanalak fel, mivel elvegre mi lennenk a "bekes birka nepseg" :)
greensheep 2009.05.11 15:18:37
@pipacsaripacspapucs: persze nyilvan nem mindenki meggyozheto, ez tiszta sor. de nekem az a velemenyem, h akik egy ilyen gondolkodasmodot tamogatnak, azok nagy tobbsege csak a hatteret, a kozosseget, a valahova tartozni akarast keresi, es ennek okan konnyebben all ki olyan dolgok mellett, amikrol vagy fogalma sincs, vagy nem tud teljes mertekben azonosulni, de megis megprobalja. szerintem 10 beszukult drogellenes MAGYARral ha egyenkent elbeszelgetnek, 5 biztosan meggyozheto lenne. persze ilyen ugy sem lesz, mert az allatok is hordaban erzik magukat biztonsagban, ez veluk is igy van es igy is lesz.

mindenektol fuggetlenul azt mondom, meg ha nem is meggyozhetoek, es meg ha nem is lehet oket mas modon kezelni, akkor sem kell az o szintjukre sullyedve az o fegyvereikkel harcolni ellenuk. kulonben mire fel a nagy EN MAS VAGYOK MINT TE attitud.

naiv vagyok tudom, de en inkabb lenyelem mint h olyan legyek mint ok. ennyi :)
greensheep 2009.05.11 16:42:21
A Cannabis Science egymillió adag kender alapú tablettát ajánlott fel előállítási áron Amerikának a sertésinfluenza-fertőzöttek tüneteinek enyhítésére. A gyógyszer nem vírusspecifikus ellenszer, hanem általános gyulladáscsökkentő, ezért bármilyen mutáns vírustól…..
greensheep 2009.04.29 15:41:20
@Tib: az altaland leirtakra nem is igen kell reagalni. mi tudjuk h hulye vagy, aki ezt elolvassa annak is le fog esni. mar csak NEKED KENE h leesenne. kapcsolj fenyt a seggedben, es keresd meg a kijaratot. pisz
Finalizálódott a Kendermag Egyesület május 10.-i margitszigeti Legalizációs Piknikjének programja. Talán nem akkora meglepetés, hogy elsősorban a szmóker előadók jönnek szmóker rendezvényre ingyen zenélni: Irie Maffia Sound – Dermot, Jumurjack, MC Colombo Love Alliance Sound…..
greensheep 2009.04.29 15:30:46
@Bobby Newmark: nalad a pont teso.
greensheep 2009.04.29 15:34:59
@gulden: szerintem ez a lo tuloldala. ennek szamodra meg szamomra van egy uzenete, de aki ezt kivulallokent nezi, abban csak megerosodik a sok sztereotip faszsag, amit amugyis modszeresen beleneveltek az emberekbe.

szep nagy raktea, de ez inkabb poen mintsem demonstarcioja barminek is, hacsak nem a mertektelensege.

inkabb piciket, szolidan, de sokan.
Lassan valakinek sikerül felszámolnia a feketepiacon állítólag pofátlanul alacsony áraival operáló vietnami kendertermesztő kolóniát, vagy legalábbis jelzésértékűnél komolyabb károkat okoz nekik. Március elején 6 házukat kapcsoltak le a rendőrök, azóta összesen még 14-et:…..
greensheep 2009.04.17 19:22:02
javaslom mindenkinek, h a maga modjan irja meg az index alabbi cikkere a sajat javaslatat:

index.hu/gazdasag/magyar/2009/04/17/segitsunk_egy_kicsit_bajnainak_/

meg jo h a kisalfold csak 100g/tő-t irt, ami szinten irrealis, de ez a 200 ez meg viccesebb. szolni kene nekik h az /m2...

de a lenyeg a lenyeg. heti 400 millio? mennyi kene akkor a gazdasag fellenditesere ha ez valos adat? fel ev? merugye akkor az 1 honap alatt lenne 1,6 milliard...

na persze.
 A Corvinus Egyetem felmérése szerint Magyarországon amióta nem közvetlenül fenyegeti börtönnel a drogfogyasztókat az állam, egyre visszaszorulóban a marihuána (fű) fogyasztása. A fiatalok már nem a füvezést használják arra, hogy megkülönböztessék magukat a felnőttek…..
Újabb legalizációs törvényjavaslat ütötte fel a fejét Amerikában, ezúttal a keleti parton. Massachusetts Kaliforniához hasonlóan megadóztatná a marihuánaszármazékok kereskedelmét, amiből becslések szerint évi 100 millió dollár bevételük lenne. Igenám, de ők még jobb…..
greensheep 2009.03.26 00:41:28
@gulden: az en tudomasom szerint is az a torveny, hogy legalisan csak az allam altal arra feljogositott emberek termeszthetnek. termeszetesen mivel hollandiaban a fogyasztokat nem uldozik, igy a joggyakorlat nagy valoszinuseggel az vonja maga utan h a rendor epp ugy leszarja ha magadnak megcsinalod, mintha a coffeeshopban venned meg.

ehhez kapcsolodoan 2 erdekesseg a drogriporter tolmacsolasaban:

"Persze Hollandiában is van olyan, aki közvetlenül termesztőktől (4%) vagy barátoktól (26%) szerzi be a füvet, esetleg maga termeszti (2%) – ne felejtsük el, hogy a kannabisz termesztése Hollandiában sincs még legálisan szabályozva: maguk a coffee shopok is illegális ültetvényektől vásárolnak és a hátsó ajtón viszik be az árut. A fűszívók nagy többsége (66%) azonban a coffee shopokban jut hozzá a droghoz."
greensheep.hu/fuvasarlas-amsterdamban-es-san-fransiscoban/

valamint a h:
greensheep.hu/hollandia-drogtorvenyei/
Újabb zseniális legalizációpárti cikket hoz a Népszabadság, ami minden harmadik bekezdésben, azért csak elpuffogtat egy-egy 80 éves ellenpropaganda-közhelyet. Természetesen szerintünk is direkt erre kijelölt boltokban kellene árulni nagykorúaknak a füvet, de ezekkel az érdekes…..
greensheep 2009.03.17 14:47:13
@Acmee: nem lehetseges h a mailfiok SPAMkent kezelte?
volt ilyen gond, de elvileg ezt megoldottuk. rakerdezek a rendszergazdanal, ha estig nem kapsz valaszt dobj egy levelet nekem, es atirom a jelszot manualisan neked. remelem masoknak kiment...

kosz a visszajelzest!
greensheep 2009.03.17 15:01:39
@OmegA404: "Valahol olvastam, hogy erősen fűfüggőnek a napi 6 szál felett fogyasztókat nevezik."

csak azt nem erzi senki aki "szal" szeruen probal mennyiseget meghatarozni, h egy szal tartalmazhat 0,1g marihuanat vayg epp 1,0 g-t is. ami azert erosen NEM MINDEGY kategoria. a fuggoseget a tortenelem folyaman nagyon sok szempont alapjan probaltak vizsgalni, de igazabol egyik sem volt kimondottan megbizhato. szamomra az tekintheto fuggonek, aki a SAJAT ELHATAROZASA utan, miszerint le szeretnem tenni a fustolest, nem kepes ezt meglepni. aki olyan mertekben es olyan "kulturaval" hasznalja, ami visszaveti a mindennai eletben, ami hatraltatja...
greensheep 2009.03.18 19:07:38
@pipacsaripacspapucs: namost ha ez hozsannazasnak szamit akkor en kerek elnezest, h nem alltam be a sorba es dobaltam meg macskakovel a nepszabi ujsagirojat. probalom mindenben meglatni azt a keves jot is, amit osszefuj a szel. gaz. tudom.
Ron Paul for prezident! Azt ugyan nem értem, hogyan került képernyőre a kispufi Baldwin (hacsaknem a kereszténykonzervavtív rádiós talkshowja miatt), mindenesetre nincs sok esélye. Dehát amúgyis egyre nehezebb megmagyarázni, miért veszélyesebb a marihuána mint az alkohol vagy a…..
greensheep 2009.03.18 16:39:24
@holas: drogellenes klipp = ket reppercsavo 5 perces klippje

a zene nem nagy eresztes, a tartalma meg vicc. megnezni sem erdemes
Egy iskolaigazgatótól kaptam ezt az emailt, ma reggel kapta a Drogmentes Magyarországért Maratonoktól - ld. előző bejegyzés a szcientológia kapcsolatról. (kiemelések tőlem, megjegyzések piros színnel): Kedves Igazgató Asszony/Úr! Örömmel tudatjuk, hogy Martinek János, Janics…..
greensheep 2009.03.17 13:35:39
www.greensheep.hu

Kedves drogellenes, drogpárti és pártatlan olvasok es hozzaszolok!

Egy civil kezdemenyezes keretein belul megnyiottuk informacios es vitaportalunkat, ahol egy kulturalt, ervek alapjan mukodo konszenzusra kesz tarsasagot szeretnenk osszehozni, akik egyutt, egymas gondolatait kiegeszitve kepesek eloremutatoan allast foglalni a drogok kerdeseben.

Szeretettel varunk mindenkit aki ugy erzi tajekozodna, illetve iranyokat mutatna. Nagy szuksegunk lenne az intelligensen, indulatoktol es tevhitektol mentesen megnyilvanulni kepes ellenpartiakra, hogy vegre tiszta kepet kaphassunk a gondolkodasuk es hozzaallasuk mikentjerol.

A greensheep.hu minden kedves temaban erdekelt (es egyeb) olvasot/hozzaszolot szivesen lat a hasabjain.

www.greensheep.hu
Ausztria egyik legbetegebb emberéről, Jozef Fritzl-ről és szennyeséről újabb tények láttak napvilágot, pontosabban azokról az okokról, amelyek miatt 24 évig egy pincébe zárva tartotta a saját lányát, akit rendszeresen megerőszakolt, és hétszer teherbe is ejtett.Mint kiderült,…..
greensheep 2009.03.15 17:26:23
www.greensheep.hu

Megnyitottuk információs és vitaportálunkat!

A greensheep egy civil kezdeményezés, aminek célja hogy mindazokat a rétegeket megszólítsa, akik állást szeretnének foglalni a könnyűdrogok és az azokhoz kapcsolódó társadalmi megítélés kérdésében, tekintet nélkül arra hogy valaki drogpárti, drogellenes vagy a kettő közé eső gondolkodású.

Gyertek minél többen minél több oldalról, hogy egy nagy, és ÉRTELMESEN KOMMUNIKÁLNI képes közösséget hozhassunk létre!

www.greensheep.hu
Mint az várható volt, az ENSZ 10 évvel meghosszabbította a világot megnyomorító drogháborúját. 26 ország, főleg európaiak, Németország vezetésével tiltakoztak, hogy az "ártalomcsökkentés" kifejezést sem sikerült beletenniük a nyilatkozat szövegébe. Amerika,…..
greensheep 2009.03.15 16:53:19
www.greensheep.hu

Megnyitottuk információs és vitaportálunkat!

A greensheep egy civil kezdeményezés, aminek célja hogy mindazokat a rétegeket megszólítsa, akik állást szeretnének foglalni a könnyűdrogok és az azokhoz kapcsolódó társadalmi megítélés kérdésében, tekintet nélkül arra hogy valaki drogpárti, drogellenes vagy a kettő közé eső gondolkodású.

Gyertek minél többen minél több oldalról, hogy egy nagy, és ÉRTELMESEN KOMMUNIKÁLNI képes közösséget hozhassunk létre!

www.greensheep.hu
greensheep 2009.03.15 16:56:52
@Big Kahuna Burger: kerlek kuldd el nekunk a torteneted emailben, hogy ezt a tortenete is kitehessuk a beszamolok koze.

itt ragadnam meg a lehetoseget arra, hogy megkerjem minden kedves "elvtarsamat" hogy irja meg sajat tortenetet, hogy a kivulallok szemelyes beszamolokbol is lathassak, nem minden droghasznalo problemas, es legtobbunk ertekes tagja a tarsadalomnak.

www.greensheep.hu