Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lemmikki

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olyan épületekből látható lentebb néhány, melyek egyedi és szokatlan struktúrák a maguk nemében. A közös bennük az, hogy mindegyikhez kellett egy merész tervező, valamint hihetetlen mérnöki és építészeti teljesítmény. 1. Crooked House (Sopot, Lengyelország) Jan Marcin…..
A Homár könnyen röhög az online boltokon, amikor az ország vezető bankja rengeteg, általában ügyfélszolgálaton dolgozó munkatársának sincs fogalma mit miért csinál, illetve ha nem csinál, kihez miért hova kellene fordulni. István bankkártyáit elkavarta az OTP, de nem is ez a…..
Bolondos nap van, úgyhogy még ezen a Vastagbőrön talált kis izén is jót mulattunk, nem beszélve arről, hogy beírtuk a keresőablakba, hogy "find Chuck Norris", aztán megnyomtuk az I'm Feeling Lucky gombot. ..
A Homár csak kacag azokon, akiknek az a legnagyobb problémájuk, hogy az új IKEA-katalógusból kinézett új termékeit elvitte a KERMI bevizsgálásra. László például majdnem 5 hónapig küzdött bútoraiért az ASKO-val, úgyhogy ő személy szerint nem ajánlja a céget: Tavasszal…..
lemmikki 2007.09.19 13:49:18
Én is most költözködtem, bútort vásároltam, 7 számjegyű összeget költöttem már rá, de tényleg nem egyszerű. Mondjuk az IKEÁval pont nincs bajom, odamegyek, megveszem, hazaviszem. Ha nincs visszamegyek egy hét múlva, és megveszem akkor.

ASKO-ból pamplagot vettem, nekem a nyári gyárszünet miatt kapásból 6-8 hetet mondtak, aztán hívtak futamidő közben, hogy még plusz 2 hét. Na wazze. De azt legalább teljesítették.

Na de amin ugyan tényleg iszonyatosan nagyon nagyon kiborultam, az a KIKA. Bútorkínálatuk iszonyatos, a gagyi paneltöltelék bútorokat is aranyárban mérik, a minőségiről meg ne is beszéljünk. Ezért nem is vettem náluk semmi bútort. A lámpaosztályuk bezzeg megfogott, de bár mentem volna tovább...

Megtetszett nekünk két lámpa, ugyanazok, csak egyik kisebb, másik nagyobb, hogy az milyen szépen mutatna a nappaliban meg az étkezőben, mert egy térben vannak. Sajnos raktáron csak a kicsi volt, azt mondják, nagy jövő héten érkezik. Na hogy együtt meg legyen a kettő, nem vittük el a kicsit, hanem írtunk egy szerződést, hogy nekünk a kicsi meg a nagy is kell, előleget kifizettük, azt mondják akkor egy hét és meglesz.

Na persze. Nem hívtak következő héten. Én becammogok, mert hát ígérték, meg a szerződésre is azt írták, hogy köv hét a szállítási határidő. Szóval bemegyek. És mit látok: kint van a polcokon a nagy lámpa. Mosoly arcra, tök jó, erre: a kicsi közben ELFOGYOTT! He?????? MI??? Nem tették félre? És nem rendeltek belőle? Hát persze, hogy nem. De ebből a nagy lámpa szállítmányból egyet már eltettek nekem. Hát kapjátok be. De tövig.

Jó, otthagyom a kikát, várom a jövő hetet: telefon nuku, mikor én hívom őket: ááá, még nem érkezett meg. És mikor lesz? Nem tudom... Köv héten szintén ugyanez. Következő héten megint. Azt követő héten már csak bemegyek, hogy szétverjem őket. Megnézik a papírt: hát ez a lámpa még mindig nincs.... BASSZUS, nem azért rendeltem meg, hogy hozzanak belőle????!!!!!! Alex (?) szerint 2-3 hét múlva jön. Persze semmi megbánás, hogy így is már 4 hete várok egy lámpára, de még 3 hetet kell várnom!!! Persze a "szerződést" csak 5000 Ft-os bánatpénz ellenében mondhatom le.

Kapják be, tényleg. 2 hónapot kell várnom egy lámpára, mikor a megrendeléskor egy hetet mondtak, én meg nem állhatok el a szerződéstől. Áááááá.

Tanulság:

KIKÁBÓL SEMMIT NEM SZABAD MEGVENNI, AMIT NEM TUDSZ MEGFOGNI ÉS ELHOZNI!!!! SOHA! Tényleg soha. Vadbarmok.
Becsatlakozunk az Index papírba fojtó bankok cikkébe egy naiv ügyféllel. Frank a napokban arra lett figyelmes, hogy érintetlen hitelkártyáján is bír képződni tartozás, méghozzá a számlakivonat miatt, ami persze csuklóból büntetnek is: Unicreditbank hitelkártya számlám van, de…..