Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sourbizkit

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez egy olyan kérdés, amire a mai napig vártam a választ. Nagyon csíptem, szerintem tehetséges volt, aztán egyik pillanatról a másikra, eltűnt. Mai napig nem volt semmiféle közlemény erről, csak susmus. Nos, a Sam féle telefonos beszélgetés után egy blogger rákérdezett.In…..
Sourbizkit 2009.02.23 21:09:23
Sourbizkit 2009.02.23 23:57:26
:)
Bizony, West úgy másfél éve felkereste egy tetkós portál, hogy beszéljen saját tetoválásairól. Aztán Wes magától felhozta, hogy "Ha akarsz igazán jó emlékeztetőt egy rossz barátságra, itt van ez. Ezt Fred Durst csinálta nekem"  Nos többek közt az ilyenek miatt…..
Turnén a Combichrist nevű bandával (velük turnézott a BLB) eljátszották...!  Végén kórusban: Fuck Fred Durst...Ez sem változott..
Irigylem ezt a gyereket. Egyrészt kétszer is beszélt vele (míg nekem továbbra is a hangposta reagál...) és figyeljétek már ezt a lazaságot... Könyörgöm, mintha pizzát rendelne vagy valami. És előre felírt pár kérdést, szóval egyfajta interjút kaptok. Sok szórakozást és én…..
Sourbizkit 2009.02.18 23:58:41
Limp Bizkit Felhívtam 2009.02.17 22:41:00
Nem egyszer, nem kétszer, rengetegszer. Ez volt a legsikeresebb kísérletem   Pedig nem lehetetlen eljutni hozzá, már rengeteg rajongónak sikerült, van aki kétszer is beszélt már vele. Nekem vagy "Átmenetileg nem kapcsolható" vagy rögtön vagy csörgés után…..