Regisztráció Blogot indítok
Adatok
béla blue

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akinek nincs aktív profilja Facebookon vagy más jelentősebb közösségi oldalakon, az jóformán nem is létezik, de legalábbis nincs benne a világ körforgásában – halljuk sokszor a vicceskedő kijelentést, de tudjuk: minden poénnak van alapja. Ennek ellenére a legnépszerűbb social…..
Megtalálták Bándy Kata gyilkosát, vallomást tett. Egyes szélsőjobboldali portálokon már terjed a hír: cigány a gyilkos. Pedig nem a cigányság ölte meg Bándy Katát, hanem egy ember, aki remélhetőleg jó sokáig fog a börtönben rohadni. Ki lehet persze mondani, hogy cigány a…..
Játsszunk egyet!Négy európai várost rejtettünk el a képeken: A négy európai város közül az egyik nem kíván befektetni egy magas nyomású mosóba (44 ezer HUF) és közmunkásba (havi 47 ezer HUF), aki minden reggel lemosná a lépcsőket, és összeszedné a szemetet (éves…..
béla blue 2012.06.20 16:32:31
@Réka ‎:

látszik, hogy nem sok mindent értesz a városi közösségek alakulásával kapcsolatban. a köztereket a jobb helyeken elfoglalják, igen, olykor borosüvegekkel, miért is ne? jézus krisztus talán nem baszott be hajdanán templomok tövében? de persze, űzzük a vadat onnan el, miért is ne, ez a legegyszerűbb. legyen minél kevésbé jó budapest utcáin!
béla blue 2012.06.20 19:02:33
@Réka ‎:

holy mother fucking mother of fucking jesus christ! tényleg ebbe kötöttél bele? a lényeget is lásd a szavak mögött: a bazilika lépcsőin kurvajól lehetett ücsörögni, sörözgetni, beszélgetni. most ennyivel kevesebb. és ez szomorú. nagyon, nagyon szomorú. ha te ezt nem így éled meg, az is az.