Regisztráció Blogot indítok
Adatok
helianthus123

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Januárban kiszivárogtak a szabadalmi bejegyzéshez mellékelt tervrajzok, most felbukkant a régóta várt CB1100F végleges változatának fotója. Jövőre végre megérkezik a Honda régen várt retro motorja; az első éven feltehetőleg csak a japán piacra vezetik be, ha ott sikeres lesz,…..
Michael Schumacher lomtalanít: garázsából mindent kidob, ami ósdi, vacak és számára értéktelen. A hétszeres világbajnok többek között két motort is eladna, mindkettő olasz, és 90 fokos hengerszögű blokk hajta. Az egyik a tavalyi év csúcsgépe, a speciális kivitelű Ducati…..
helianthus123 2009.07.06 21:02:47
A Honda a robogók között erősít: megérkeztek a Faze reklámfotói és videója is. A sportos gépet egyelőre csak a japán piacra vezetik be, de gyári források szerint jövőre akár Európába is megérkezhet. Ebben a kategóriában mifelénk a Forza 250-t forgalmazzák, amely főbb…..
A Bimota elhivatott műhely: évtizedek óta küzdenek a csőd fenyegető veszélyével, mégis majd' minden évben bemutatnak egy újabb motort. Szinte mindig más cégek gépeit teszik még tökéletesebbé. Hitvallásuk, hogy minden gyári motornál van jobb – ezt mindig sikerült…..
A Harley-Davidson technikai okok miatt 11005 motorját hívja vissza. A hiba oka egy apró csavar a féknél – amilyen kicsi, olyan nagy gondot okozhat. A gyár szervizakciója a 2008-as FXSTSSE2 Screamin' Eagle Softail, 2008-2009-es FLSTSB Softail Cross Bones és az idén gyártott FXSTSSE3…..
A V4 hívők lázban égnek: itt az első kémfotó a Honda VFR 1200-ról. A gyári hírek szerint az őszre érkező motor változó hengermenedzsmentet kap – ha kell két-, ha kell négyhengeresként üzemel, így alacsony fordulaton tartva javul a fogyasztás és a kibocsátott káros…..
helianthus123 2009.06.26 07:35:24
Totalbike hírek Locsolómotor 2009.06.03 17:34:00
A hagyományos tűzoltóautót nem helyettesítheti, de rengeteg közúti balesetnél jól jöhet a locsolómotor. Amíg a teherkocsi a helyszínre ér, a BMW R1200RT-re épített speciális oltóberendezéssel már megkezdhető a munka – nem számít a dugó, nem számít a lelassult…..
Pár héttel - tán hónap is lehet már, nem emlékszem kristálytisztán - ezelőtt kedves olvasónk, KuKori küldött egy linket. A link egy fotógyűjteményre mutatott, a képeken felfoghatatlanul sok autó áll szó szerint hegyekben. Jelentős részük úgy, hogy hozzá sem lehet férni, mert…..
Régi trükk az új motoron: a KTM visszatért a supermoto korszak elején alkalmazott értékesítési megoldáshoz. A 640-es LC4 idejében nagy sikereket ért el azzal, hogy a bizonytalanoknak kedveztek: sokan vannak, akik nehezen döntenek egy enduro és egy supermoto között. Az ő dolgukat…..
Amikor öt évvel ezelőtt bemutatták a Yamaha MT-01-et, sokan a V-Max utódját látták benne. Ennek ellenére nem volt brutális és fejet letépő sprinter sem – egyszerűen csak egy férfias hangú, nyomatékos és szórakoztató utcai motor lett. A friss SP nem módosult lényegesen,…..
helianthus123 2009.04.09 21:05:41
Ilyen még nem volt idehaza: végre azokra is figyelnek, akik motorozás közben sem feledkeznek el környezetük védelméről. A sok „benzinalapú” kereskedés után a zöldekre is gondolnak. Kizárólag elektromos járműveket árusító bolt nem volt idáig - az országban…..
Nem apadt el a teje a motoros metált tápláló csecsnek. Igaz, hogy a Pokolgép tagjai A jel című klipjük forgatásakor kegyetlenül kiszopták a bimbókat, de néhány csepp még maradt benne: most az orosz rockerek tartják mohón a szájukat. A Piligrim nevű zenekar Roar of Motors (A…..
Azoknak, akik hiányolták a Kawasakit a Budapest Motor Kiállításról, itt az alkalom, hogy megismerjék a 2009-es modelleket - Kawasaki Expót és Börzét rendeznek. Bemutatják az újdonságokat, motorokat, ruházatot valamint a Kawasaki kerékpárokat is. Minden, a Börze ideje alatt…..
helianthus123 2009.03.15 10:49:55
Totalbike hírek Fekete bárányka 2009.02.18 11:53:00
Sejthető volt: miután az EICMA Show-n Milánóban bemutatták a Yamaha X-Max 250 Black Max változatát, nem késett a kistestvér sem, itt a 2009-es, szigorú, fekete X-Max 125. Sportos és elegáns, a fekete-piros színkombináció és a karbon hatású alkatrészek azonnal felismerhetővé…..