Regisztráció Blogot indítok
Adatok
@igazmagyar

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van úgy, hogy kis példányszámú képes magazinok főszerkesztőit elcibálják egy egzotikus országba, ahol ötcsillagos hotelban lakhatnak, megnézhetnek pár folklórestet, meg kapnak egy vaskos Power Point-prezentációt a rohamos léptékkel fejlődő turisztikáról. Az ingyen…..
@igazmagyar 2009.02.27 12:02:07
@Windsurfer: Ha most adnám ki az üttörők lapját, azt is megvennék ennyi példányban, pedig még az újságíráshoz sem értek.
@igazmagyar 2009.02.28 07:26:08
@pang02: Ekkora bíromságot még életemben nem hallottam :) :) :) Miközben rajtam lovagol egy csaj, külföldön fekszem az ágyon, előveszem a szálloda számítógépét, és helyes magyarsággal megírok egy hozzászólást a blog.hu-n. Van ember, aki ezt a képtelenséget beveszi? Te, ha annyira jól érzed magad azzal a csirkével, vajon mi a f@szért vagy annyira frusztrált, hogy rákattansz tök véletlenül a blog.hu-ra, és te tök véletlenül éppen Thaiföldön vagy. Te, ennyi tök véletlen a világon nincs, és a fantáziád is elég gyenge.
 Önmagáról készített pornófelvételeket tett fel egy kenderesi iskolaigazgató munkahelyi számítógépére, melyet szakiskolás diákjai feltörtek, dvd-re töltöttek és heteken keresztül pénzért árulták a városban. Volna itt néhány kérdés, ami tisztázásra vár.Amikor…..
@igazmagyar 2009.02.18 18:20:43
@LongJohnHolmes: Attól, hogy valakinek 1-xxxx... a személyi száma, még nem lesz férfi :)
@igazmagyar 2009.02.18 18:40:12
@LongJohnHolmes: Igazad van, úgy csesztetem, hogy nincsen itt, és nem tudja megvédeni magát... Te, ha jól emlékszem, az igazgatónak neantropus sem adott lehetőséget, hogy megvédje magát, csak ítéletet mondott félinformációk alapján.
@igazmagyar 2009.02.18 18:50:59
@LongJohnHolmes: Köszönjük, hogy megosztottad velünk!
A FIDESZ úgy gondolja, hogy az Egyesült Államokban sikerrel bevezetett megfélemlítő hatású "három csapás" törvény majd itthon is egy csapásra megoldja majd a bűnözés problémáját.De szokás szerint már megint nem gondolták végig a dolgot. Magam is járok az utcán és…..