Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A közgazdász

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eredetileg az volt a szándékom, hogy így a végére írok valami összefoglalásfélét az itteni érzésemről, meg arról, hogy hogy látom most Dániát illetve Magyarországot. Azt hittem egyszerű lesz ilyesmit írni a végére, megmondani a "frankót" vagy valami, de nem.A tegnapi…..
A közgazdász 2009.07.20 13:15:09
@Rynard: jaja, jó lenne, én is most értem haza, és itthon is maradok egy egész napot, aztán megyek (a változatosság kedvéért)....hatásszünet... Dániába :)
de csak 4 napra, szóval nem bérlek felületet a blogodon érte
Berlin után egy hetet Aarhusban töltöttem, ahová megérkezett a tavasz, és mivel a többség elutazott, a hét pont ideális volt a pihenésre. Gyönyőrű napsütés és tiszta levegő volt, így kimentem a tangerpartra sétálni, söröztem a napsütésben, filmeztem, nomeg azért néha-néha…..
Tudom, mostanában nem vittem túlzásba az írást, de most jön a kárpótlás:Azért sem voltam túl szószátyár az utóbbi időben, mert a környezetem is kicsit lenyugodott mostanában, így velem is kevesebb dolog történt. A hetek mindenkinek a sulibajárást, az esti főzést, és a laza…..
Van egy ünnepünk, amit úgy érzem kissé elhanyagolunk, pedig nem kellene, hisz ha a Halloween egyre népszerűbb, akkor miért nem öltözünk be farsangkor is, elvégre az a sajátunk. Nem így a dánok... Ők festelavn-nak nevezik a bulit, és itt igen nagy hagyománya van a dolognak. (régen…..
Ha valami nem úgy megy az életemben, ahogy szeretném, vagy, ha reggel arra ébredek, hogy igazából nincs is kedvem felkelni, mert szebbeket álmodok, mint ami rám vár aznap, az annak a jele, hogy itt az ideje változtani bizonyos dolgokon. Ilyenkor én általában megkeresem a legközelebbi…..
Sokat gondolkodtam,hogy megírjam-e ezt a bejegyzést, mert nem akartam túl "szentimentális" lenni, és főképp nem akarok megsérteni bárkit is. De mégis a blog részben napló is, és akik olvassák, mind jó barátaim, ígyhát előbb-utóbb úgyis elmondtam volna nekik.Szóval az…..