Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Műanyaglakat

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kaloda Richard Williamson 2009.02.21 07:57:00
Az Angliában született püspök egyre nagyobb hírnévnek örvend a holokauszttal szembeni megnyilvánulásai miatt. A püspök véleménye szerint mindössze 2-300 ezer (szakértők szerint 6 millió) zsidó pusztult el a koncentrációs táborok fogságában. A püspök tagadja azt is, hogy…..
hiper 80% magyar termék? 2009.02.20 13:12:00
A hét "hiperhíre" kétségkívül az a készülő etikai kódex volt, mely szerint "az élelmiszer-kiskereskedelemben legkésőbb június 30-ától az értékesített áruk 80 százaléka magyar eredetű lesz". A hiperek többsége üdvözölte a lépést, s tartani kívánja…..
Na itt a bizonyíték, ebből mossák ki magukat a kis- és közepes majmok!  Bálint fotózta nemrég Indiában, ahol különösen pofátlanok a kis rohadékok. A képért köszönet Dávidnak, gondolni fogok rá, ha alakul valami jóízű cerkófverés. ..
Műanyaglakat 2009.02.20 18:23:53
Már fel akartam ezt tenni itt kérdésben, csak elfelejtettem, de most reklámbuzi kollega eszembe juttatta a lelkes libavédőket.Egész egyszerűen nem értem hol vannak ezek az állatvédők, amikor pl. homárokat élve dobnak a forró vízbe, miközben azok a homárok sírnak ilyenkor…..
A középkort sokan csak a sötét szóval illetik. Némi igazság van a dologban, de azért a középkornak volt számos olyan vívmánya is, amelyet a 21. században is érdemes lenne alkalmazni. Az egyik ilyen a kaloda, vagy más néven pellengér. "A kaloda a középkor egyik…..