Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kovács laca

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A munka közepén lelépő és soha többet nem jelentkező szakikkal már biztos mindenki találkozott, na meg ott vannak a hibajavításra csak hosszas könyörgés árán visszatérők is, olvasónk viszont a link parasztság egy egész különleges típusát fedezte fel. A Magyar Telekom…..
kovács laca 2010.05.13 13:11:08
kovács laca 2010.05.13 14:13:11
@salapapa: a telefonba üvöltözérsől annyit, hogy mindig azzal kezdem, hogy : nem neki üvöltök mert tudom ,hogy ugy sem tud segíteni, hanem annak aki meghalgatja. egyébként egyszer közöltem ,hogy én is felveszem a beszélgetést mire megfenyegettek ,hogy beperelnek személyiségi jogok megsértése miatt. Pedig én is szóltam előre .
kovács laca 2010.05.13 15:48:57
@salapapa: Na jó lehet ,hogy neked van igazad. Nekem még nem volt infartusom......de biztos lesz ( hála a csak telefonon lebonyolítható ügyintézéseknek. ) Meg fogom tanulni a PTK-kat és akkor talán megúszom. Igen ! nyugodtabb leszek köszi Salapapa !
Szédületes reggeli indító ez az utaspanasz, ahol a dolgozó ember kifakad a busszal utazó gyerekek és anyák miatt, majd javasol, nem is akármit. Sokat nem is lehet ehhez hozzátenni, nem rontanánk el holmi járatsűrítésről és nagyobb buszról szóló javaslatokkal, inkább tessék csak…..