Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hopp

9 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Létezik ragadós média, ahol minden mennyiségű pénzt elfogadnak, bármilyen erkölcstelenséghez ragad.Ha lenne médiám, én így magyaráznám a történéseket. 2009-tavaszán rendelkezik a FIDESZ egy politika szabadalom, ezt a feltaláló még nem tette közzé! Ezzel…..
 "Hol lenne az egészségbiztosítás most, ha akkor a tőzsdére vihette volna a…..
Lassan kortyolgatta a kávét, közben szólt a rádió, látszott jól esik neki a kávé és kiitta a pohár tartalmát. Lette az asztalra a kávéspoharat és hirtelen mozdulattal a rádióhoz nyúlt, kikapcsolta  – azért is megeszem a szendvicsemet - mondta hangosan. Folytatta a…..
  A tusolás kifejezetten használt Púder Sámuel képviselőnek. Szemei körül rendeződött az arcbőre. Így megállapítható volt: A férfi ötven év körüli, száznyolcvan centiméter közeli magas, nem kövér, nem sovány, testsúlya kilencven kilogrammra becsülhető.…..
V.Pál József Üvegzseb 2009.02.24 13:14:52
 Üvegzseb Nézem és hallgatom az államtitkárt a televízióba. Az államtitkár, akit egy kisvárosból elzavartak (lakosok száma: 12 265 fő) az üvegzseb program ötletgazdája, megalkotója. Szemében ég a tűz, stílusa egy börtönőré, ahol a bezártaknak bármit mondhat.…..
 Első rész      „Egy orvos azt mondta neki, hogy lábgomba fertőzése van,  rendszeresen kezelni kellene kenőccsel.  Púder Sámuel képviselő azonban megállapította,  hogy a bal lábán nem gomba van,  hanem a pezsgőre…..
w Zárt osztály 2009.02.21 06:00:00
Patrióta gazdaságpolitika lesz mostantól; eddig ugyanis valamiért nem az volt, de majd most megpróbáljuk. A patrióta politika pedig olyasmi, hogy megmondjuk a Tescónak, mától nyolcvan százalékban áruljon magyar élelmiszert. Az még majd eldől, hogy ezt méterben, értékben vagy…..
Hopp 2009.02.21 12:55:49
Tisztelt W!
Az én szerény képességeim alapján azt tartom patriótagazdálkodásnak: ami egy országban hasznosítható, azt hasznosítani kell. A magyar patriótagazdálkodást, mint egy mákgubót, képzelem el, amibe mindenki annyi mákot tesz, amennyit tud, egyszer majd csak megtelik az, pedig nagyon apró a mákszem. De jönnek önmagukat bölcsnek mondó emberek és egyszerűen a mákgubó aljára lyukat ütnek, nagy-nagy szöveg mellett, markukat a lyuk alá tartják ,nekik már van mákjuk, ettől kezdve mindenki nemzet ellenes lesz, akik a lyukakat be akarják tömni.
Patriótagazdaság pl.: az Arab Emírségek: olaj, tenger, meleg. Nincs más ebből élnek. A brazil metilalkohol, benzin helyett. Ausztria példák: az osztrák paraszt által termelt árukat kötelesek a multik megvásárolni, erre alkotott törvények alapján. Osztrák emberek saját vállalkozásaikban, fejlesztik és gyártják az osztrák parasztnak, a bió gázt termelő eszközöket: munkahely teremtés és import energia megtakarítás. A komolyzenére és a műemlékekre épített kulturális életükből is szépen" kaszálnak".
Egy alapkő, 500-éves uralkodás után a Habsburg-családokat is kitiltották az országból.
Maradjunk itthon: liszt. Másoktól vett megállapítás:„sokat dícsért francia péksütemény magas sikértartalmú magyar búzából készül. Én személyesen láttam Izraelben, hogy a magyar lisztet lisztjavítóként használták a pékségekben. Általános európai gyakorlat, hogy külön sikért mosnak ki a lisztekből, azt keverik a kenyérliszthez, hogy kenyeret lehessen belőle készíteni. A magyar búzát, ha átlagos az időjárás 32-36-os sikértalommal aratják le. Az ebből készült liszthez nem kell komoly beruházással járó sikérmosó üzemeket üzemeltetni. De félnek a déli európai államok is a magyar zöldség- és gyümölcsféléktől is. Nem okosabb a magyar paraszt, a föld szerkezet miatt, zamataiban, Európában a legjobb ízű a magyar zöldség és gyümölcs.
De patriótagazdálkodás az ingatlan-gazdálkodás is. Az EU hosszú évekig ostorozta a Cseheket. Ők patriótagazdálkodással oldották meg az állami ingatlanok eladást(privatizációját). Ők nem pocsékolták el a rájuk maradt állami vagyonokat. Állagmegőrzéssel megvárták, míg a nyugati ingatlan hiénák más kommunista országokban jól laknak. A csehek igazán csak 1995-től kezdték értékesíteni, emelkedő árakon, azokat az ingatlanokat, amit a hazai emberek nem tudtak megvenni.
Az energiához:
A most uralkodó kis bolsevikok, akik még láthatták Kádár börtöneiben a szavakért elitélt embereket, úgy félnek az alternatív energiától, mint a tűztől. Az energia egyben uralmi eszköz is. A geotermikus energiát pedig, magyar vállalkozók által fejlesztett és gyártott eszközökkel ki lehetne termelni és hasznosítani. A szétvert állattartások, részben ezt is szolgálják, nehogy annyi biógáz termelésére alkalmas mennyiségű trágya keletkezzen, amire érdemes biógáz termelő eszközöket telepíteni. Magam támogatnám a mezőgazdaságban keletkező, és más módon nem hasznosítható, szalma, kukoricagóré, napraforgó szára stb. elégetéséből nyerhető energia termelést. Minden gondolkodás nélkül a jászsági területre telepíteném, mert ott áldás lenne, az ott élő lenyomorított embereknek A felhozott megoldásokban mindegyik esetben új munkahelyek, és egy vesszőnyivel nagyobb függetlenség lenne az anyagi haszon mellett. Az eredeti hasonlatnál maradva „mákszemek”, de megszámlálhatóak.
Az önkényuralomba felnevet és jelenleg is uralkodó személyek mindenben a hatalmuk gyengítését, befolyásuk elvesztését látják.
A patriótagazdálkodás erkölcsi alapja az lett volna , ha Habsburgosítják a volt kommunisták legfelsőbb tízezres létszámú csoportját és örökre kitiltották volna Magyarországról őket.
Köszönöm a türelmét.

Minden jót:
VPJ.
Üdvözlöm!Amikor a gazdasági helyzet politikai fordulatot vehet. Ausztria segélycsomag összeállításán dolgozik, amit a volt Kelet-európai országoknak nyújtanának, a jelenlegi válságban. A gazdaságilag összecsuklott, államcsődbe került államokat akár kis is vásárolhatják az…..
 Üdvözlöm!Oly sok sikeres külföldi projectek (pl.: számlákért milliók) után, várhatóan alkalmazni fogják Magyarországon is az Ukrán projectet: csak belépőjegy vásárlával lehet a temetőkbe belépni. Akinek esetleg eddig jutott virágra, és nem csak egyszer ment évente a…..
V.Pál József ÁLLATKÍNZÁS 2009 2009.02.19 10:19:08
Üdvözlöm!             Az alábbi pár sorban kiderül, mely nemzetek ölnek meg kegyetlenül darabszámra megszámlálhatatlan mennyiségű állatot.            Szabadidőmben…..