Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ánizs

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Frigidair A fák alatt 2007.05.02 16:14:00
Nem főzök. Csak eszek. De főzni nem főzök.Úgy alakult, hogy kikötöttünk a Normafánál, mert egy barátnőm azt mondta, ők szoktak ott enni, ha éppenséggel nincsen kedve főzni. Ott van egy kispiszkos, nyolcszázért remek gombapaprikás kapható. Röstellem, de még az életben nem…..
Soha nem is hallottam róla... Sőt erre a filmre is csak egészen véletlenül találtam... Vagyishogy véletlenek persze nincsenek... Elizabeth David-ról csak ennyit árult el:"Egy híres ínyesmester írónõ, az eredeti házitündér, Elizabeth David viharos élete. Elsõ könyvét…..
Frigidair Az eper, mint olyan 2007.04.18 19:24:00
Az eper eleganciáját semmi nem tudja felülmúlni. Talán maximum a felvert tejszínhab (nem flakonos!) amit sapkaként rásíimítva hamm bekapjuk! Szóval az eper egy igazán remek találmány. Úgy vagyok vele, hogy ezekben a globális időkben nem is nagyon tudom mikor van neki szezonja. Azt…..
... semmi őzike. Eger felé, túl a fél úton, közelebb Dobó várához van három helyeske falu. Az egyik arról nevezetes, hogy hőforrás tört fel a föld mélyéből, a másik pedig mondjuk arról, hogy ott magasodik egy hatalmas borház. ( A harmadik falu meg csak úgy van... azt…..
Frigidair Éljenek a gasztroblogok! 2007.03.23 11:53:00
Nagyon vicces, hogy így kiszúrok magammal, és gasztroblog írásba fogok, akkor amikor négy napja szigorú diétán vagyok. De talán éppen ezért lesz jó!Egy pasi miatt kezdtem főzni, persze mert elhittem Anna néninek, hogy a pasikat igenis a gyomrukon keresztül... Egyébként meg…..