Regisztráció Blogot indítok
Adatok
percival

5 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Barnus vagyok, egy kis mackó és ez az én történetem. Messzi távol születtem egy kis homályos szobában, amit mindenki csak plüssgyárnak hívott. Sok szorgos kéz dolgozott azon, hogy én és a testvéreim a világra születhessünk. Mikor megszülettem és szétnéztem, milliónyian…..
Egy napos délelőtt, hűvös fénysugarak másztak be a hatalmas üvegtáblán, csiklandozva a bent alvó növényeket és felébresztve egy lehunyt kis szempárt.  Lassan kinyílva előtűntek a parányi fekete szemecskék és megcsillantak rajta a nap első fényei. Valahogy olyan furcsa…..
Borzas maci kalandjai Esti mese 2009.03.04 10:23:00
- Egyszer volt…- Volt? Ki volt és hol volt?- Hol nem volt…- Most volt vagy nem?- Nyugi Robi maci! Hagyd, hogy elmondjam. Szóval volt egy maci, akit csak úgy hívtak, hogy Róbert medve.- Én voltam? Én még vagyok is, nem csak voltam.- Tudom, de ha vársz türelmesen, akkor…..
Borzas maci kalandjai Tél a hegyen 2009.02.18 21:43:00
 Hűvös szelek jártak mindenfelé, amikor egy újabb kaland volt készülőben, a mi csöpp kis macink életében. Az esti munkák után, jól megérdemelt álmát aludta az anyukája pihe- puha ágyában, meleg takarok alatt, amikor is a sürgés- forgás hangja megcsapta füleit.- Mi ez a…..
Az a fényes korong, amit mi csak Napnak hívunk, már elindult éjjeli titkos rejtekére, hogy onnan előcsalja a Holdat. Így indul mindenhol az este és megérzi ezt minden plüss a világban, ahogy érezte ezt a távoli nagy Budapicikén egy csöpp kis maci. De nem csak ő, hanem anyukája is,…..