Regisztráció Blogot indítok
Adatok
acszoo

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Kalasnyikov 2009.03.24 00:00:00
"7,26 milliárd forintot költene 7700 elavult Kalasnyikov modernizálására a Honvédelmi Minisztérium (…). A tervek szerint elsőre 110 gépkarabélyt szerelnének fel modern, éjszakai célzó­be­ren­de­zé­sek­kel és irányzéklézerekkel, illetve taktikai…..
Bevallom, nekem mindig remeg kicsit a kezem, amikor veszek vagy eladok valami járművet, és fejből kell adásvételi szerződést írnom. Fogalmazni tudok, írtam is már ilyet vagy százat, sőt, hivatalból angolra is fordítottam egész komoly szerződéseket. De azért ott vannak a jog…..
acszoo 2009.02.18 10:14:16
Sziasztok!

Tudom, nem ide tartozik, de nincs jobb ötletem.....
Nem szeretnék megsérteni senkit azzal,hogy ide írok, de ha a szerkesztök figyelmét felkelti és esetleg segítenek annak örülnék.

Arról van szó, hogy idestova 2 éve vásároltam 1 céget ami autoalkatrészekkel foglalkozik és akkor 11 éve működött, a tulajok jó ismerőseim és munkavállalás miatt kellett megválniuk a cégtöl.
Ment is a szekér szépenl, igen ám, de az alkalmazott kérdés nehéz és rájöttem áttvág, ergo mennie kelett. Mivel én is munkahelyen gyötröm magam és még minden elöttem áll (ház hitel,családalapítás,gyerekek,kutya...stb) nem mertem és most sem merem a "biztos" havi FIX-et elengedni, ezért édesanyám aki éppen egyetemre járt ült be az üzletbe és csinálta azt 1,5 évig, de időközben lediplomázott és mivel a hivatásának éll elhelyezkedett.....
Innentől kezdve meg vagyok lőve, van boltom,alkalmazottat nem merek felvenni én ülök bent esténként ill. hétvégén.
De sajnos délelött és délután nem tudom nyitva tartani a boltot és ez látszik a forgalmán is.
Ezért arra jutottam, hogy megválnék tőle céggel vagy annélkül, árukészletestöl,bútorostol,kedvezményestöl egyszoval kompletten.
Ha valaki érez affinitást és kedvet akkor írjon és mebeszéljük.
Sajnálnám ha a semmibe veszne az eddigi munka......


Mégegyszer tudom, hogy nem itt a helye, de ne neheszteljetek rám és ha érdekesnek találná valaki akkor keressen.

Köszönöm!
acszoo 2009.02.18 13:05:52