Regisztráció Blogot indítok
Adatok
brando

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közel három év után ma végérvényes, másodfokon lezárt Szoboszlai Barna bírósági ügye. 2008. július 1-én éjszaka három ittas férfi (aznap volt a segélyosztás) áramütést szenvedett egy kesznyétei ház kertjében, mivel a tulajdonos, Szoboszlai Barna a veteményes köré…..
brando 2011.04.12 19:02:15
@Kartal (rezervált): haver, ébredj már fel. ez egy 40 perces műsor, aminek az első max 10 perce szól a disznóvágásról. elmegy a faszi a nagycsarnokba, ahol a csúnya dagadt magyar nő ráveszi, hogy gyaluljon tököt, és a csávó teljesen el van ájulva, hogy milyen jó savanyúságokat csinál, és hogy minden amerikai városba kéne egy ilyen bolt. aztán van egy rész, amit csepelen vettek fel, ahol egy kocsma/kifőzdében a város legjobb kakastökepörköltjét kóstolja meg. egy kóser helyen halkocsonyát eszik, a boch bisztróban pedig egész elképesztő modern idiótaságokat. mielőtt leírsz egy nagy butaságot, legalább kicsit gondolkodj. jóságos ég. fáj legalább egy kicsit a hülyeség? vagy a vastagbőr fanoknak már fájni se fáj? :D a bizarr ételek egyébként jó műsor, de ez annak köszönhető, hogy nem olyan szánnivaló, szűklátókörű tökfejek csinálják, mint te. :)
"a minap vásároltam egy inget egy kisfiúnak, és a csatolt fájlban látható vicces nyugtát kaptam. a helyszín Budapest, Óbuda, Vörösvári út üdv: Hella"Kedves Hella, ez se rosszabb, mint a budapesti szórakozóhelyek - például a 400-é, ahová egy csomót járok -…..
brando 2010.06.21 13:34:09
szevasztok. dolgozott rokonom kínainál, kettőnél is, blokk, nyugta, semmi nem volt, a főnök gyerekei két marokkal csenték ki a készpénzt a kasszából meg a "fiókból", tehát gyanítom, elég nehéz lett volna számon tartani nekik maguknak is, hogy mennyi bevétel volt valójában.

ha valaki be van jelentve, végül a rokony is be lett, az sokszor csoda egy kínai üzletben, de ez nem csak ott gond, tehát erre ne csúcsosítsuk ki a dolgot.

viszont az, hogy a munkavállalói jogok egyáltalán nincsenek figyelembe véve, így a(z ebéd) szünet, és a szabadság (ha szabadnap kell, lehet menni máshova), elég érdekes. a legérdekesebb, hogy 8 órás állásra vannak bejelentve emberek, ha be vannak egyáltaán, ehhez képest 9-től este 7-ig vannak ezek az üzletek nyitva, és ami azt jelenti, hogy fél 9-re már ott kell lenni, és így egyből kijön a tíz vagy tíz és fél óra munka, ami nem 8, valamint a szombatok, mondjuk még plusz 5-6 óra, rövidített nyitvatartás.

a viszonylag sűrű apehlátogatásoknak se sok értelme van, nem szeretném azt hinni, hogy ipari mennyiségű kenőpénz az oka :)

ez nem felnyomás meg ilyenek, inkább aggodalom. elég sok ember dolgozik kínai főnöknél, és remélhetőleg csak idő kérdése, hogy kicsit erre is terelődjön figyelem. nem azok dolgoznak kínainál, akiknek belügyminisztériumi állásuk van, ugye, meg nem is csak húszévesek, hanem olyanok, akiknek talán az utolsó esélyük a segély helyett eladóként elhelyezkedni, de ettől még talán nem kellene hogy ennyire bátran garázdálkodhassanak a kínai vállalkozók - mert ezt teszik.

az, hogy a blokk milyen, abszolúte mellékesnek tűnik, vagy ha nem is, nem érinti annyira direkten az embereket, mint a munkáltatói vétségek.

:(
anonim [szexfüggők] Hungarikum 2010.05.18 08:16:00
A gárdista ringyó pofájának olyan a szaga, mint a gipszkartoné. Szőke haját rövidre nyírta, már-már tüsis, itt-ott ősz hajszálra bukkanok. Gusztustalan kis riherongy. Az Egészséges fejbőrtől a Kis házunkat dúdolja, majd meztelenre vetkőztet és azt parancsolja, hogy…..