Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bootscode

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Orosz  láncfürész Tajga 245,Drusba m4,URAL-2T uj alkatrész beszerzésHenger szett,fötengely, ,lánc kerék, gyújtásrész,membrán, olaj szivattyú,berántó és alkatrésze-i.kérem ha tud küldjön képet a be szerezni kikívánt alkatrészről emailban kubu128@msn.comTAJGA…..
bootscode 2013.03.19 15:44:06
Belsőség Elakadtunk az aknamezőn 2011.01.25 20:03:00
Pénteken végre megérkeztünk a sivatagba. Marokkó déli része már a Szahara övezetébe tartozik, de dűnék még csak mutatóba akadnak, jellemzően köves az óceánpart. Ezt a területet Nyugat-Szaharának hívják hivatalosan, bár a marokkóiak inkább csak déli tartományoknak nevezik.…..
bootscode 2011.01.28 11:26:28
@macika60: marecsko.extra.hu/budapest-bamako/verda/
állatok!! :D persze pozitív értelemben
  Egy férfi életében kell egy Zsiguli. Pont. Aki már a ballagásra kap egy új Hondát, nyugodtan lapozzon – lehet Zsiguli nélkül élni, de súlyos mulasztás volna. Vélemények azonos című írásunkról...
Végül is, ha megmakkan a jármű, soha jobbkor. Zsoltival amúgy is terveztük a szétbombázást, egy új alumínium hűtő és egy váltóolajhűtő beépítését. Meg egy alapos porlasztóbeállítást, mert az első mért fogyasztásom 23 liter lett, azt pedig Zsolti abszurdumnak tartja,…..
Bevallom, nekem mindig remeg kicsit a kezem, amikor veszek vagy eladok valami járművet, és fejből kell adásvételi szerződést írnom. Fogalmazni tudok, írtam is már ilyet vagy százat, sőt, hivatalból angolra is fordítottam egész komoly szerződéseket. De azért ott vannak a jog…..