Regisztráció Blogot indítok
Adatok
livicica

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Ootz.org az első magyar fejlesztésű "Játssz és Nyerj!" weboldal. A regisztráció után naponta kapsz INGYEN játéklehetőségeket és az összegyűjtött, nyert pontjaidat az oldal saját bolt részlegében ajándék tárgyakra válthatod! Érdemes naponta játszani, hogy…..
livicica 2009.06.24 11:59:39
@thaele: Bocsi Thale lehet későn válaszolok és már rájöttél a megoldásra... Nem minden esetben kapod meg a pontot, csak ha az adott feladat feltételeinek megfelelsz. Pl. sörösnél csak akkor kapod meg a hordón lévő számot, ha nincs áthúzva a mellette levő táblán a söröskorsó (a táblát is le kell kaparni...)
Olvasd el mindig a játék alatt levő leírást.
Ingyen cuccok véleménybank.com 2009.02.10 08:51:00
Véleménybank Tegyen javaslatot, írja le véleményét az ország vagy a közvetlen lakókörnyezetét érintő legfontosabb kérdésekről, feladatokról, vagy éppen problémákról. Ezért pontokkal jutalmaznak, amiket később ajándékokra válthatsz be. Ezenkívül mindennap éjfélkor egy…..
A Genertel pontgyűjtős játéka még mindig megy, ezért ha valaki még nem regisztrált, akkor tudok neki meghívót küldeni.Nyeremények:10 pont póló20 pont pendrive40 pont webcamera... Link: www.genertel.hu/Pontgyujtes/Pontgyujtes.aspx..