Regisztráció Blogot indítok
Adatok
catscradle

11 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ADmission Erőszakos balesetek 2012.06.28 07:00:00
A következő reklámmal két megkezdett trendet is folytatunk blogunk tematikájában: néha rangos versenyen díjazott kampányokat mutatunk be, amelyekkel csak elvétve vagy szakmai felületeken találkozhat az olvasó, máskor pedig engedve a köznyomásnak, mi is elmondjuk a véleményünket…..
ADmission Társas/játék 2012.06.14 21:16:00
  A nyári eleji sokakat megmozgató sportesemények és a cseresznyeszezon árnyékában a marketing- és reklámszakma is pörög, rangos versenyeket tartanak ugyanis ilyenkor, amelyen a magyar ügynökségek is kiválóan szerepelnek. A következő reklám a rigai Golden Hammer…..
 A gyors, természetesen és természetellenesen elkészíthető kajákhoz visszatérve most egy vacsorakészítés mindennapjaiba kukkanthatunk be, fűszerezés is jár mellé egy kis gender kérdéssel.  A film és főleg a szlogen egyszerű, egyértelmű és mindenki számára…..
 Ma, nemzeti ünnepünkön sokan vonulnak majd az utcákon, de biztos vagyok benne, hogy a forradalom elmúltával, visszatérve a szokásos kerékvágásba, budapestiek százai döntenek majd teljes természetességgel amellett, hogy a hétvége egyik programja az IKEA-ba látogatás legyen.…..
ADmission Mert megérdemlem? 2012.03.01 17:54:00
Képzeld el, hogy reggel a buszmegállóban ácsorogsz, álmos szemmel körbetekintesz, mire egyszer csak egy plakát, amivel szemben állsz, azt írja: Látom ám, hogy engem nézel. Közelebb mész, erre tovább fontoskodik, megmondja, hogy ez még mind semmi, azt is tudom ám, hogy nő vagy…..
Mivel most minden a hétvégi amerikai Super Bowlról és a szünetben magukat megmutatni akaró és egymással versengő brandekről szól, mi sem dugjuk homokba a fejünket, lássuk hát az idei autós túlkínálat egy darabját. Amire először felkaptam a fejem, az a zene volt, az Echo…..
  Az idei karácsonyi reklámok közül nem sok említésre érdemes található, ami pedig igazán jó, például a John Lewis spotja, már mindenütt megjelent, megérdemelten kapták fel rajongva az ezzel foglalkozó és teljesen más tematikájú blogok egyaránt. De mi a helyzet a…..
  Körülbelül annyira nehéz erről a reklámról bármit is írni, mint egy írószergyártó cégnek reklámot készíteni. Egyszerűen azért, mert mindkét esetben felmerül a kérdés, hogy van-e rá szükség egyáltalán. A Faber-Castell világszerte elismert márka, idén 250…..
Az MKB méltán büszke a reklámjaira. Legfőbb ismérvük, hogy mindig 100%-ban a célközönség igényeire reflektálnak – ez minden reklámozó célja, de persze nem mindnek sikerül. Bankunk a válság előtti időkben a saját kis világunk megvalósításához, később pedig a nyugodt és…..
catscradle 2011.11.10 00:33:34
ADmission Tegyük fel a kocsit is? 2011.11.07 07:00:00
  Van-e létjogosultsága az internetes oldalak tévében való reklámozásának? Ezt a témát kezdtük feszegetni a múlt héten, egy hírportál spotja kapcsán. Láttuk, hogy bizonyos esetekben érdemes lehet energiát és pénzt befektetni egy országos tévés kampányba. Vajon…..
  Kevés dolog létezhet a világon, ha egyáltalán van ilyen, ami jobb a szexnél. Az előző posztban megállapítottuk, hogy a Schweppes biztosan nincsen közöttük. Ez így rendben is volna, de mit tehet az ember, ha partnert szeretne találni? Nézzük csak meg, hogy a férfiak…..
  Mi kell egy szerethető reklámhoz? Egy országosan ismert és szeretett márka, párosítva egy országosan ismert és szeretett zenével. Mi kell egy felejthető reklámhoz? Ugyanez. A Túró Rudi marketingstábja egy szűk és kacskaringós szerpentinen száguldó autóra ült fel,…..