Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kafi

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Itt elférnek soraim, szalonnás katonák és boraim…mennyi hülyeséget tudnék írni. De nem.Tudjátok...néha a küzdelem felismerése a legnehezebb. Küzdelem bármivel.Rivális fél való igaz kiválasztása, nem egyszerű, néha csak úgy hozza az élet. Ami nem jó. Tönkretehet…..
 Hm. Sosem hittem volna, hogy felteszek majd magamnak olyan kérdéseket mint amikre sor került a napokban. Ezeket leírni nehéz lenne, amolyan múló őszi táj jellegű színes nyári mű. A maga módján szürke, de legbelül ennél színesebb nem is lehetne. Süllyedő hajó és…..
 Nem is tudom hogy kezdjem...csak megnyitottam ezt az általam is rég látogatott oldalt, hogy kéne írnom pár bötűt ide. Jó, hogy vannak emberek, akik körülvesznek minket. Jó, hogy van szeretet. Az még jobb, ha a szeretetünk viszonzásra talál. A legjobb, ha a viszonzott…..
 Néha úgy érzem, hogy feleslegesen építek mindent. Hogy az élet csak egy elfújható homokvár. Mikor a dolgok épp révbe érnének, akkor egy hatalmas zátony megakadályozza, hogy kikössön az a hanyagolható ladik amin utazom. Rossz, mikor tudom, hogy a kis bárkám…..
Blogom Megint eltelt egy nap... 2010.04.07 21:06:00
  Ismét egy átlagos, hétköznapi átlagos küzdelmektől mentes, úgy is mondhatnám átlagos napon vagyok túl. Ma nem kerestem semmit. MÉG. Nem kerestem a miértekre választ, nem kerestem új arcokat és magamat sem. Furcsa érzés nyomja lelkem, melyben talán örömöm…..
Blogom Első szösszenet 2010.04.06 17:55:00
 Ki vagyok, mi vagyok, honnan jöttem, miért-merre-hogyan. Ne kérdezzétek, magam sem tudom. Fizikai részekkel tisztában vagyok, lelki részek keszekuszasága már-már az egekig nő és ezek gubanca előtt már Nagy Sándor is csak a fejét vakarná. Egy jó barátom szerint Nagy…..
Szixi News Online Szalagavató 2009.02.14 19:52:00
Iskolánk február 13-án, pénteken tartotta meg a hagyományos Szalagavató bálját az almásfüzitői kultúrházban. Ezen az estén a végzősökre és az osztályfőnökeikre az iskola igazgatónője ünnepélyes keretek között feltűzi a szalagot, amely jelzi a világnak, hogy Ők…..