Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hóvirágtépkedő

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Adminisztratív úton vetne véget a kormány a szakorvosok külföldre vándorlásának. A frissen vizsgázott szakorvosokat 2009-től kormányrendelet kötelezné arra, hogy négy évig abban a kórházban dolgozzanak, amelyikkel rezidensként tanulmányi szerződést kötöttek. A Fidesz…..
Hóvirágtépkedő 2009.02.17 18:59:21
Semmilyen jogon nem követelheti vissza az állam a képzésünk díját, mivel becsülettel teljesítettük a felvételit és a tanulmányi követelményeket, nekünk ezek a feltételek voltak előírva ahhoz, hogy ingyen tanulhassunk. Mint ahogy a szerződést is csak a két szerződő fél együttesen módosíthatja.

Egyébként meg ha velem valamit fizettetni akarnak, akkor én is kérek fizetést az elsős ápolástan-gyakorlatért, amikor ingyen ágyhúzó voltam egy hónapig, harmadikban, negyedikben, mikor pedig félautomata vérnyomásmérő voltam szintén egy hónapig, kérem kifizetni az elmaradt és szart sem érő gyakorlatok után a kiesett időmet...mert hivatástudatom igenis van, robotember viszont nem vagyok, hülyének se nézzenek. Olyan életpályát és munkakörülményeket szeretnék a rengeteg lemondásért, munkámért cserébe, hogy kiegyensúlyozott életet élhessek, ami minden embernek joga, és ehhez a megfelelő anyagi körülmények is hozzátartoznak. Olyan nagy igény, hogy esetleg értelmiségiként ki akarok tudni fizetni egy albérletet, pár év múlva egy autót, 10-15 év múlva egy saját lakást esetleg? Orvosi fizetéssel van erre esélyem?

Ui: Kiscica!

Szerintem nem érdemes foglalkozni fb-vel, sajnos sejtem, ki lehet ő, mindig is nagy pofája volt, és ontotta a baromságot. Mindenki hülye, aki nem ért egyet a vadlib nézeteivel...De azt hiszem, itt senki nem vevő rá, mert ez a blog az együttes, közös fellépésről kell, hogy szóljon.