Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsócifa

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Augusztus közepén indultunk neki újabb kalandunknak szeretett Bálnánkkal a titokzatos Montenegróba. Egy kis Sziget-fesztiválos  koncertezéssel alapoztuk meg hangulatunkat az elkövetkezendő másfél hétre. Amadou és Mariam nem okozott csalódást, sőt ... Másnap délelőttünket…..
Következő boszniai látogatásunkkal nem vártunk sokáig. Július elején két kedves barátunkkal kiegészülve a Prokoško jezero mellett fekvő két 2000 m feletti csúcs, a Nadkrstać (2110m) és Ločika (2107m) megmászását tűztük ki célul. Egy változatos időjárású péntek…..
Havas és kellemes első élményeinket követően fogtuk magunkat és magashegyi csúcsok meghódítása helyett Bosznia fővárosát, Szarajevót hódítottuk meg. Cirka másfél órás autókázás után, melyből fél óra csak a hegyi szerpentines út volt, értük el azt a medencét, melyben a…..
Utolsó nap Phnom penh-ben. Tervbe vettünk egy-két kötelezőnek mondott látványosság megtekintését, mint Silver pagoda és társai, de mivel a hosszúujjút (pulóvert) otthon hagytuk, ezért a bóklászás maradt, ami meg a város méretéből kifolyólag elég hamar leférasztott…..
Buszutunk Phnom penhbe kalandosan sikerült. Korai kelést követően sikerült lekésnünk buszunkat, mivel a tuk-tuk-os, akivel előző nap megegyeztünk, hogy értünk jön, nem igazán jött. Egy a bárban tartózkodó khmer menő fiataltól vártunk valami ötletet, mit tehetnék ezzel a…..
Visszatérés a szárazföldre elég szomorú volt. A délutáni órákra raktuk a hajóutat visszafelé. Előtte még kiélveztük utoljára a tengert és a napot. Mesefinom amokkal búcsúztunk kedvenc büfénktől is. Az indulási idő csak kábéra, szólt ezért váratlanul ért, mikor kapkodva…..
belsotenger Kambodzsa 4. - Kampot 2009.02.06 13:02:00
A reggel természetesen fürdéssel kezdődött.  Fehér homok, napsütés, kellemesen langymeleg víz néhány nejlonzacskóval és Angkor. Rövid délelőttünket a Főnök búcsúztatásával egészítettük ki. Majd miután a Főnök elment vissza busszal a fővárosba, mi egy taxival…..
Ma reggel Siem Reapben ébredtünk egy kellemes, szellős, francia időkből származó szálloda világos szobájában. Felüdítő volt a szállás a tegnapi alagsori rémség után. Én állítottam be az ébresztőórát, természetesen otthoni idő szerint. Ennek ellenére nem aludtunk el…..