Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mérleg

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Emelkedik a kerékpárosok engedélyezett maximális sebessége, de a rendőrség továbbra sem tervezi, hogy traffipaxokkal próbálják ellenőrizni a sebességhatárok betartását. A jövőben a 10, 20, 30, 40, 50 km/h-s maximumok közül kell az úttípushoz tartozó sebességhatárt…..
mérleg 2009.11.27 11:14:38
Nagy csata dúl itt úgy látom de a vita hevében lássuk azt, hogy mindez azért van, mert ez az egész kresz egy szarhalom , az épp aktuális botcsinálta eszetlen és nem különben tapasztalatlan félművelt rendeletalkotók álomnak is rossz agymenéseinek évek alatt felhalmozódott gyüjteménye nem csak tartalmában de formailag is kb általános iskolai szintű igényességgel. Ehhez párosul az ugyanilyen mekkelek figurák tobzódása a közúti forgalom szervezésében - ki ne tudna olyan szitut mondani, ahová legszívesebben kivinné az út ill. közlekedési rend tervezőjét és a fejét a helyszíni aszfaltba döngölné - úgyanígy a magyar közútfenntartás az útminőséggel, beleértve a bicikliutakat és járdákat, az összevissza útjelzőtáblákkal, az új magyar szabadalommal, a kátyúzás 40-es táblákkal, na és a közúti jogalkalmazás ahol pl. téged vágnak meg, ha elcsapsz egy barmot aki kettős záróvonal ellenére kivág és ezerrel előz balról miközben fordulnál balra szabályosan, csak fél másodperce még senki nem volt melletted, a közlekedési bírság meg a sarc eszköze....Szóval nem kell nagyon egymásnak esni, mert amíg ezt az egész moslékot szánalmas apparátcsikok pitiáner érdekek mentén kavarják az évek tapasztalataival rendelkező szakértőket meg elküldik a picsába, addig a helyzet csak romlani fog tovább és nem csoda, hogy a közlekedés minden résztvevője ingerült, mert próbál valahogy eligazodni.. Az egész attól rohadt, hogy eltávozott a közbizalom a közlekedés rendjéből. Ezek még mindig azt hiszik ott fönn, hogy a középkorban élnek, böfögnek valamit, s azt mindenki birka módjára megeszi, ha meg nem akkor korbács.Amíg ez helyre nem áll nem lesz kulturált közlekedés M.o.-on. Senkitől nem várható el, hogy egy nem túl sok, de normális logikus felfogható betartható szabály + normális egymáshoz viszonyulás helyett minden forgalmi szituációban az ember az "ellenfél" helyébe történő beleéléssel foglalkozzon, hogy helyesen és emberien tudja megoldani a forgalmi helyzetet.
Érzésem szerint - bár levélírónk ezt nem említi - Hargita lehetett az "A" jelú autó sofőrje, esetleg utasa, mert bár mindig a hátulról érkező a hibás, álló autónál pedig ha nem is lehet követési távolságról beszélni, akkor sem lehet ő a hibás még olyan esetben…..
Péter tanulmányt írhatna a közteresek sarcolási módszertanáról. Egy darabig csak testközelből tapasztalta a sok értelmetlen megállni tilos tábla áldásos hatásait, aztán saját bőrén is megtapasztalta, hogy ha szabálytalanul parkol akár csak az autója orrával is, lesújt a…..
mérleg 2009.02.19 10:48:13
@Pepe83: Hja kérem?! Demszki meg barátai szerint vegyél jó drága meg sok autót regisztrációs adóval fizess be parkolást meg a büntetést késedelmi birsággal 100 évre, vegyél 100m3 benzint jövedéki adóval, az autódat meg vidd el bedarálni, mert rongálod vele az utat, szennyezed a környezetet, parkolsz, aztán találd ki, hogyan jársz be dolgozni káposztásról a budakeszi ligisztikai parkba
Összehozza az autósokat a hó, én legalábbis ma reggel munkába indulás előtt egész jót beszélgettem hósöprés és jégkaparás közben valakivel, aki egy műanyag vakaróizével próbálta a tízcentis havat eltávolítani az autója tetejéről és felajánlottam neki a kefét. Vanek…..