Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HabcsókEszter

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Chippenham Trip Halloween meg meló 2009.11.04 23:54:32
Most szombaton volt itt egy kis Halloween party-val egybekötött születésnap ünneplés, merthogy Naki-nak volt olyanja éppen. Állítólag rengeteg ember volt itt idővel (szerintem pont jó volt, a konyha meg a nappali zsúfolásig), merthogy valahogy az ajtó időközben nyitvamaradt, aztán…..
Chippenham Trip Irány Bristol! 2009.03.02 13:05:00
Tegnap reggel, mielőtt elindultam Bath-ba, volt egy beszélgetésem az anyukával. Arról volt szó korábban, hogy a héten beszélünk arról, hogy maradok vagy megyek. Mondta, hogy ő úgy látja, hogy én inkább csinálnám a saját dolgomat, mint az au pair-kedést, és hogy ez nem baj, mert…..
Chippenham Trip Ez volt ma 2009.02.24 20:50:00
Ma a gyerekezésen kívül annyi történt, hogy elmentem Martin burger barjába, odaadtam neki a kitöltött jelentkezési lapot, a CV-met meg két motivációs levelet, átolvasta, mondta, hogy nagyon jó, csak a másik jelentkező egy 16 éves csaj, akinek ugye alacsonyabb minimálbért kell…..
HabcsókEszter 2009.02.28 18:50:55
A bankok. Ma nyitottam számlát, és ami otthon van, az ehhez képest a pofátlan lehúzás, bár ezt vélehtően sokan tudjátok. Lényeg a lényeg: 0 fontért nyitnak neked számlát, aminek 0 font vezetési költsége van, 0 fontot kell betenned előre, mindez 0 fontos készpénzfelvételi…..
Na, hát ugye ez egy single parent family (bocs Viktor :) ), azaz van egy anyuka, meg van neki egy sráca egy amerikai fickótól.Az anyuka (Geraldine) az nem MILF a várakozásaitokkal ellentétben, viszont teljesen jó fej. Halál rendes, nem tekint szolgának. Még welcome-csomagot is készített…..