Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nevimrc

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokaknak a gyorsulás csak egy szám. Pláne azoknak, akik nem ültek még igazán erős, jól tapadó autóban. Nekik a 7 alatti 0-100 már gyenge, ha pedig a 20 másodperc alatti 200-at emlegetik, már csak legyintenek. Nos, ez valójában messze nem így van. Mert a mai, erős autók…..
nevimrc 2014.08.06 13:09:02
Hogyan gondolkodik egy nepper és mivel nem számol az autóvásárló. Valamint egy kis oldtimerezés és persze tanács-hegyek! Az Égéstér 115. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez.  ..
nevimrc 2014.04.17 11:52:45
@Leadfoot: Mondjuk lehet, hogy máshogy áll egy olyan ember egy kacsához, akinek volt saját 911 GT3 4.0-ja. Ahogy mondta, a végletes dolgokat lehet élvezni. Hát a kacsa az, főleg a régiek.
  Mai Égéstér-adásunk kommentposztja.Direktlinket a letöltéshez itt talál. ..
Az Égéstér 86. adásának kommentposztja.Direktlink a letöltéshez...
TComment Akik mögött soha! 2013.06.26 12:13:03
Van egy toplistám, akiknek még a közeléből is menekülök. Lehet, hogy ez a hosszú élet titka? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
nevimrc 2013.06.26 13:38:27
@ommm: Ja, ja. De ha véletlenül mégis kocsiba ülnék akkor én sem engedem ki a buszt, mert zavar ha füstöl, addig nyomom az autópályán 170-el amíg el nem tűnik a tükörben "Aki nem hagyja magát", esetenként rágyorsítok a járdáról lelépő figyelmetlen gyalogost előtt, hogy még átférjek elötte, mert ezzel sokkal jobbá teszem a közlekedési morált, és úgy amúgy a hangulatot ebben az országban. De mivel ugye látszik, hogy gyalog járok, majd ha nagy leszek és autós, nagyon szeretnék az itt csoporosuló tökéletesen vezető autósra hasonlítani. Akkor majd biztosan egy igen hasznos, értékes írásnak fogom tartani ezt a cikket.
Kedves hölgyeim és uraim, tisztelt trolljaink! Eljött az idő, ütött az óra. Nemsokára újra képernyőn a Totalcar és ezzel kapcsolatban egy remek ötlet jutott eszünkbe. Egy a bibi, hogy elég későn. Persze ez még egyáltalán nem riaszt vissza minket attól, hogy közzétegyük…..
Csikorgó fagy, a leheletünk mázsás lufitömbként fagy a szánkra, majd hangos reccsenéssel minduntalan letörik. Elfagyott láb a bakancsban, negyvennégy réteg ruha, és a Madarász Viktor utcai kórház buszmegállója előtt feltűnik valami fura. Valami házi tákolmány, ilyen…..
Mire elég 198 lóerő, mit tud egy Hayabusa? Meglepően sokat, akár nála lényegesen erősebb járművek ellen is bátran kiállhat a széria állapotú Suzuki. Az ellenfél ezúttal egy 850 lóerőre felpuffasztott Nissan GT-R volt. A motor jobban is rajtolt, fölényét negyed mérföldön…..
Nem elég a tucatnyi szórólap az ablaktörlő alatt, a zaklató telefonok, meg a tévésopp, most új módszerekkel mennek az agyunkra a reklámügynökségek, azt az illúziót keltve, ha csak néhány pillanatra is, hogy szaladgálhatunk a szervizbe, alsó hangon 40-50 ezerért szélvédőt…..
A Ferrari 458 Italia azonban felette áll a szabályoknak, felette áll a gazdagságnak, talán felette áll az irigységnek is. Egyszerűen csak egy minden ízében csodás tárgy, ami – mivel ilyen csodás tárgyat komoly munka elkészíteni – történetesen elég sokba is kerül.…..
Most már tudjuk, miből telik neki szerelgetésre, nagy házra és öreg BMW-re. Íme, ahogy azt Ender kolléga írta: A konkrét terméket egyébként egy Ben nevű fószer csinálta. A Lush forgalmazza, kézzel készített arcpakolás. Mocsár szaga van és zöld, Csilla használja. De basszus...…..
nevimrc 2010.06.02 17:33:18
Belsőség Kicsit más hippibusz 2009.02.17 10:52:00
Képzeljük csak el magunkat, amint friss, ropogós, 381 lóerős Porsche 996 GT3-unkkal kint vagyunk a világ egyik legszebb versenypályáján a belga Spa-Francorchamps-on és finoman fűzzük a kanyarokat, egyiket a másik után. Versenyzőiskolába jöttünk, megtanuljuk a szakma…..