Regisztráció Blogot indítok
Adatok
+Kyra+

19 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A felhők csoportmunka keretén belül készültek el...
Új félév új iskola…De a blog, és a blogoló marad a régi, és igen a blog témája is, azaz még mindig iskolai feladatok elvégzésére és publikálására használom fel. Remélem, idén is lesznek olyan érdekes témák, mint az előző szakomon.Az ebben a félévben a blog az…..
A 2009-es évben sem történt kimagasló változás a notebookok piacán. Az AMD nem igazán mutatott semmilyen újdonságot, az Intel is csak az olcsó és virtualizáció mentes processzoraival halmozta el a piacot. Hogy milyen is a jelenlegi helyzet? Stagnáló. A nagy elektronikus eszközök et…..
Karmazsin Macska XO-3 2010.01.25 19:38:00
XO-3Az XO-3-as Designere ugyan az volt mint aki az elődjéét is tervezte. Yves Behar ismét kitett magáért. Az új design, még furcsább mint az előző és, ugyanis maga a gép egy karton lapra emlékeztet. Mivel a gép formaterve a minimalizmus jegyében született meg. Az új hardver…..
Karmazsin Macska Notebook-ok ma... 2010.01.19 22:53:00
Prohardver - Notebook szekcióHWSW Informatikai hírmagazinIponAMD ..
Karmazsin Macska XO - 3 2010.01.16 18:04:21
Linkeke fő támák:http://www.slashgear.com/wp-content/uploads/2009/12/olpc_xo3_1-540x386.jpgYves Behar: http://www.fuseproject.com/AZ XO-3 designereMinimalista tervezése. Méretei:8,5 x 11 hüvelyk méretű kijelző,Érintő képernyő.Akkumlátor,kimenetek és bemenetek.Kamera…..
 „Az Eee PC által elindított lavina gyökere a kurblis OLPC-től ered, de a világ nem hazudtolta meg önmagát és a humanitárius ötlet néhány ugrással zseniális üzletté fejlődött.” "One laptop per child"Az OLPC rövidítés jelentése "One laptop per…..
A Notebook-ok kezdetei. 1975. Szeptembere. Az megjelent IBM 5100 Portable. Beépített 5” képernyő. Normál billentyűzet és szalagmeghajtó. Ez így együtt mind szép és jó, ám még is csak valami nem stimmel benne. Két nagy hátránya volt enne a gépnek, az egyik ah, hogy 25…..
Karmazsin Macska Új félév 2009.10.23 12:55:00
Új félév új feladat.A Notebook és Netbook témáját fogom kitárgyalni, 3 nagyobb cikket szeretnék írni belőlük, (De ezt a három nagy cikket lebontom mindig két kicsire az az egy egy kisebb cikk az egyik illetve a másik fajta gépről, majd mikor meg van mind a két kis cikka, akkor…..
"A Samsung két új netbookot mutatott be, melyek N110 és N120 típusjelzéssel lesznek elérhetők. A gépek szokás szerint Intel Atom processzorral érkeznek, ebből is az N270 jelölésű modellel, mely 1,6 GHz-es órajelen üzemel. Az alaplapi lapkakészlet szerepét nem meglepő módon…..
"Új netbookkal jelentkezik az Asus, amelynek az az érdekessége, hogy beépített 3G modemmel rendelkezik. Az 1003HAG a szokásos 10 colos kijelzőt kapta, melynek felbontása továbbra is 1024x600 pixel. Külsejében szinte teljesen megegyezik a sikeres 1002HA modellel, de attól eltérő…..
"A múlt év nyarán számoltunk be arról a szomorú tényről, hogy az NVIDIA számos gyártó laptopjába hibás GeForce lapkákat szállított, aminek következtében a vásárlóknak komoly stabilitásbeli problémákkal kellett szembenézniük. A zöldek természetesen rengeteg pénzt…..
A színtrendet már ismeritek. 2009/10 AW szezonban a hosszú kesztyű még mindig divat, viszont, aki igazán trendi akar lenni,az vagy pántokból álló , vagy strasszokkal, kövekkel kirakott autóskesztyűt vesz magának. Anyagok: minden ami csillog, lakk, latex, PVC!, lurex szálas bélések…..
"Belépőszintű notebookokkal kívánja erősíteni termékpalettáját az ASRock, amelyeket a CeBIT-en be is mutattak. A 12 hüvelykes MultiBook G12-es belsejében az Intel kétmagos Atom proceszora, az N330-as dolgozik, mellé 2 GB-nyi DDR2-es memóriát társítottak a mérnökök. A…..
"Az MSI a VX600-as személyében olyan notebookot jelentett be, amelynél nem az elegáns megjelenésre, hanem a belső értékekre helyezték a hangsúlyt. A 15,4 hüvelykes, 1280x800 pixeles kijelzőjű mobil számítógép belsejében Intel Core 2 Duo processzorok teljesíthetnek…..
"A Samsung bemutatta sorozatban harmadik netbookját, ami az Atom processzoros N10-es és a Nanóval szerelt NC20-as után ismét Intel CPU-t kapott. A modell várhatóan ez esetben is az N270-es lesz, legalábbis az 1,6 GHz-es órajel erre enged következtetni. Mellé a már megszokottnak…..
""Az LG a barcelonai Mobile World Congresst választotta netbookjának, az X120-nak hivatalos bejelentésére. A mindössze 1,2 kg súlyú matt fehér készülék világoszöld vagy rózsaszín mintával is elérhető lesz, belsejében – versenytársaihoz hasonlóan – az Intel…..
"Az Acer olyan notebooksorozatot jelentett be Aspire 4935 néven, melynek tagjait elsősorban a multimédiás feladatok ellátására specializálták, de emellett a játékokat kedvelő felhasználók számára is alternatívát jelenthetnek. A 14 hüvelykes notebookok mindegyike megkapta a…..
"A Fujitsu bemutatta LifeBook A1110-es modelljének utódját, az A1120-ast. Ebben már az Intel Core 2 Duo T6400-as processzora dolgozik, amihez a GM45-ös chipseten keresztül maximum 4 GB memória kapcsolódhat. Elődjénél fejlettebb kijelzővel szerelték fel, a 15,6 hüvelykes, 16:9…..
Üdv minden erre tévedőnek!A postjaimhoz a forrást a prohardver nevű lap notebook rovatjából fogom szedni. Itt idézem a cikket, vagy teljesen vagy részleteiben, és kommentelem azt. Nem kötekedés a cél, hanem a kurzusom teljesítése. Ugyanis egyetemi hallgató vagyok, és ahhoz, hogy…..