Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gloria_SZIXI

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megőrültek a rigók a suli kertjében, nárciszok mosolyognak a bejárat mellett. Ilyenkor mindenki a szabadba vágyik: érezni az illatokat, a napsütést…Mi is kimozdultunk pénteken: az egész iskola együtt átsétált a Magyarock Dalszínház előadására (számomra ez majdnem akkora…..
Az idén először, hagyományteremtő szándékkal bált rendezünk öregdiákjaink és mostani diákjaink szülei részére. E bál bevételéből a „Kiművelt emberfők” Alapítványt támogatjuk, amelynek célja, hogy a jövőben is támogathassa a tanulók külföldi…..
Szixi News Online Szalagavató 2009.02.14 19:52:00
Iskolánk február 13-án, pénteken tartotta meg a hagyományos Szalagavató bálját az almásfüzitői kultúrházban. Ezen az estén a végzősökre és az osztályfőnökeikre az iskola igazgatónője ünnepélyes keretek között feltűzi a szalagot, amely jelzi a világnak, hogy Ők…..
Idén másodszor jelent meg a Széchenyi Diákönkormányzata által szerkesztett iskolaújság. Tartalomból: Képes beszámolók a közelmúlt félév iskolai rendezvényeiről (Teadélután, Erdélyi út, stb.) Angol és német nyelvű olvasnivalók Interjú Pirityi Katalin…..
Gloria_SZIXI 2009.02.18 11:38:07
Szerda délután, míg diákok lelkesen gyakorolták táncukat a közelgő Gólyabálra, a Tanári Kar újra összegyűlt, hogy megtartsa a tovatűnő félévet értékelő értekezletét. Bizony, újabb félév szállt el! Gondolom, legtöbben úgy érezzük, mintha csak tegnap indult volna a…..
Gloria_SZIXI 2009.02.17 12:21:19
Ezt felraktam iwiw-re és myvip-re remélem hatni fog :D:
www.szixi.blog.hu
Ez a blog még csak nemrég lett kész!!!A képek és a videók folyamatosan töltődnek fel!!! Nagyon sok a bepótolnivaló a feltöltésben, hiszen nagyon sok minden történt az iskolánkkal az elmúlt 1, ill. 2 évben!!!
Ha bármilyen hozzászólásod vagy esetleg ötleted van, itt leírhatod, tanáraid és diáktársaid véleményezni fogják!!!
Itt mindig értesülni fogsz a legújabb hírekről, programokról, melyek az elmúlt években nagyon jók voltak, és ezt személyes tapasztalatból írom!!!
Én mióta ebbe az iskolába járok, nagyon sok mindenben segítettem és részt vettem, legyen az kampányolás, kampányvideóforgatás, ünnepélyen szereplés...lehet, hogy épp nincs kedved bentmaradni tovább az iskolában stb...de hidd el nekem megéri!!! Ezek az ember legszebb évei és azt szeretném, hogy te is színesítsd tovább!!!
Regisztrálj az oldalon és legyél oszlopos tagja az iskolának!!! Hiszen mégis csak jobb egy jó hangulatú iskolában tanulni, valamint a tanárokkal jó kapcsolatot létesíteni!!!