Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kinguci

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pár napja számoltunk be róla, hogy Panyi Zsuzsi üvegékszerei kaphatók a Rododendronban. Mivel már akkor is megragadták a  figyelmemet ezek a (Durbincsnéni nevű kedves kommentelőnk szerint találóan) töltött cukorkának titulált kiegészítők, tegnap rögtön kiszúrtam őket az…..
Nem tudom feltűnt-e már valakinek az a tény (ha nem, akkor most pszichológia szakosoknak adunk diplomamunka-témát), hogy minél szinglibb valaki, annál nagyobb és feltűnőbb gyűrűt hord. Na most érdekes módon ez csak a gyűrűkre vonatkozik, mert komoly párkapcsolatban élők is…..
"Egy időre kiürülhet a Nyugati pályaudvar melletti Skála-Metró, ha nem sikerül gyorsan új bérlőt találnia a tulajdonosnak. A jelenlegi bérlő három és fél év után odébb áll, Metropolisz néven egy kisebb boltokból álló hálózatot nyit." - írja a 168 óra. Bár már…..
Túl azon, hogy ugyebár vannak fizikai hagyományok (hőelnyelő-képesség, ilyesmi), ma már igazából nagyon nem lenne kötelező a téli ruháknak sötéteknek lennie. Tudom, tudom vannak egész vidámak is. De az utcán viszont nem olyat hordunk. Vagy legalábbis a 3-as metróban semmiképp.…..
Korunk egyik legnagyobb filozófusa, Bridget Jones pár éve megfogalmazta női létünk egyik legfontosabb dilemmáját, amikor előbb szexi tangáját majd orbitális gumibugyiját az égnek emelve eltűnődött: míg az adott pillanatban ez első darab lenne a legmegfelelőbb, a…..