Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MágnesPeti

0 bejegyzést írt és 96 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Borulós hosszú hétvégét produkált a honi másodosztály nyugati fertálya. Időrendben haladva először a papírforma borult (a Pécsnek a Kozármisleny jelentett megoldhatatlan feladványt, míg a Gyilkos Gyirmót az ajkai lábakba botlott bele és terült el tompa puffanással a…..
A kedvenc focicsapatod olyan, mint egy csalfa nő*. A legváratlanabb pillanatokban képes örömet vagy csalódást okozni, felemel és a mélybe taszít, függővé tesz, és csak nehezen szabadulsz tőle, már ha egyáltalán akarsz. Amikor már egy kicsit meginogna benne a bizalmad, gyorsan…..
Előre is elnézést kérek a M. T. Olvasótól, pillanatnyi elmezavarról van csak szó. Toldi vándorútja Felkelt Toldi, nem Miklós, de Géza. Szét kéne nézni édes Magyarhonba’! Űzik-e még a labdának rúgását, S elfeledték-e Daszajevék dúlását?  Elindult hát a keleti…..
Esik a hó. Csak azért mondom, mert mifelénk huszonnégy óra alatt több minden történhet az MLSZ naptárában, mint az azonos című tévésorozatban. Azonban dobjuk sutba a realitásérzékünket, és tételezzük fel, hogy hétvégén lesz forduló, pontosan úgy, ahogy ebben a szent…..
Március van és határtalan az Élet, mondja a zöld-fehér költő, frAdy Endre. Minden bizonnyal ő is a márciusban újra rajtoló magyar focira gondolt, ami szent okokból élni akar! Mégis azt érzem, hogy a fentiek valamiféle sznobériában szenvednek és ezért küldték ránk a havazást,…..
Szűk két hét telt el a harkovi hejehuja óta, most csütörtökön pedig Budapesten fogyaszthatja el a páneurópai focipiknik utolsó fogását a Debrecen. Szerencsére az elmúlt napok nem teltek eseménytelenül, kiderült például, hogy Herczeg maestro a csütörtöki szeánsz után nyújtja…..
MágnesPeti 2010.12.15 15:25:52
0-0
Modorosblog Az Orbánfóbiás 2010.12.07 07:00:00
Én tudom. Tudom, hogy mit akar. Olvastam A Könyvet. Ott azonnal megvilágosult előttem minden, hogy ez az egész miről szól. Hogy addig az orromnál fogva vezettek engem.Ez egy nagyon éles eszű, tehetséges gyerek volt az elején. Igazi nagy reménység... aki nem átallott gyújtó hangú…..
MágnesPeti 2010.12.07 11:27:15
@Frengi: Ezt en sem ertem. Hogyan engedheti meg maganak valaki, hogy ezt a gyermekkori becenevet hasznalja, hiszen mar akkor sem ferhetett Gyurcsany Ur kozelebe, nemhogy most!
En ott voltam a rendezvenyen! Szerintem az abrosz nem vorosboros lett, azt hiszem a bemutatott emberaldozat kivereztetesekor koszoltuk ossze!
Csütörtök, 11 óra, bezárom az összes nyitva hagyott tabot a böngészőmben, nem akarom tudni, lesz-e forduló hétvégén, avagy győz a hóhelyzet, és játszani csak nálunk szerencsésebb fekvésű mediterrán országokban lehet, mint amilyen például Lengyelország, Oroszország vagy…..
Kicsit elméláztunk a mai sportnapilap és benne a Bodor Boldi hollandiai életéről szóló kétoldalas hozsannázás fölött, így majdnem elfeledkeztünk róla, hogy derék debreceni vitézeink ismét mennek blokkolni az európai kupafutball gyártósorára, méghozzá csütörtök helyett…..
MágnesPeti 2010.12.01 14:14:51
Vasárnap véget ért az őszi idény, de nyugalom, a megnevezés csupán technikai, a könnyebb tájékozódás végett. Hívhatnánk egyébként első félidénynek, vagy az odavágók körének is, de jobb egy évszakról elnevezni, mert az mindenkinek nyilvánvaló, hogy júliusban már ősz…..
Ötödik alkalommal jelentkezik a napkeleti csoport összefoglalója, Ezúttal a korábban már megidézett Vecsésre látogatunk, és az idei év utolsó előtti (könnycsepp elmorzsol) fordulóját vesézzük ki alaposan. A szokásos heti botrány ezúttal Bastille térfelén tört ki, de nem kell…..
Vannak dolgok, amik nem változnak, mint a gyirmóti alázások, a sör felbecsülhetetlen eszmei értéke, vagy Kiss László arroganciája. Így K. Dezső alteregója is a détári úton indult el a hétvégén, hogy enbékettes meccset nézzen oldalbordájával, hogy aztán többek között a…..
Képzeljünk el egy világbajnoki selejtezőt, amelyen hat gólt tudunk rúgni idegenben. Szegény Fehér Miki mesterhármasa még csak-csak kiszedhető a fantazmagória kategóriából, de a válogatottban inkább csak az Ausztria ellen barátságos mérkőzések császárának titulusára…..
labdabiztos Morális Morales 2010.11.14 18:27:00
Itt és most egy pirosan villogó "Breaking News" feliratnak kellene villognia a cím elején, de egyfelől reakcióidőnk a folyamatosan záporzó hírek miatt kitolódott, másrészt alaposan utána kivántunk járni az eseményeknek. Ami történt, az viszonylag könnyen…..
MágnesPeti 2010.11.15 10:35:14
Peterdi Pál legalább akkora héroszisten, mint Hegyi Iván, csak őt azért kedveljük, mert pályafutása során mindvégig frappáns és vicces tudott maradni, míg kollegáját a mozifilm-címek remek tollú magyarítóin is túlmutató fejléceiért, valamint Farkas Jancsi bármikori…..
Az NB2 Nyugati csoportjának tizenharmadik fordulóját rendezték a november 6.-7.-ei hétvégén. Sok kérdésre vártuk a választ, többek között arra, hogy a két, nyilvánosan pénz szűkében lévő klub kiáll e meccset játszani, hogy a Pécs zárkózik e az élvonalhoz, hogy a Tatabánya…..
Miközben a blog lassan már lefedi a Baranya megyei negyedosztály küzdelmeit is (félreértés ne essék, szerintem ez egy rendkívül üdvös folyamat, legalább annyira, mint a francia válogatott hanyatlása), az én irodalmi munkásságomat olyan apró-cseprő dolgok hátráltatták, mint a…..
Szeretjük a Pápát. Személyes kedvencünk ugyan az öregfiúkból is évtizedekkel kiöregedett kapus, II. János Pál volt, de amikor egy napsütéses tavaszi délutánon Kovács László helyére kinevezték Véber Gyurit, újra képes volt megdobbanni a szívünk. Azóta eltelt két év, a…..
Szia Tibi! Fogadd szeretettel a Modoros Otthon c. lakberendezési havilap legfrissebb számát. :) Üdv.MoDorka   Tökéletes minimalizmus Divatos napjainkban a minimál stílus, de ennyire letisztult és végletes formában ritkán találkozni vele, mint Keresztes Gábor és Anasztázia…..
A hét eleji másodosztályos kitekintő, és a hétközepi nemzetközi kupajósolgatások után vissza a hazai pályára. Csőre töltünk, kibiztosítunk, a Bohócliga visszavár. A magyar futball sajátossága, hogy a pályán történő dolgok csak kísérőjelenségei a lényegnek. Tartalommal…..
MágnesPeti 2010.10.22 10:53:35
A 11. percben szerzett tizenegyesgolt kovetoen sport szempontbol nem tortenik emlitheto dolog. Hallhatjuk a maroknyi gyori drukkerhad “Pinter – vigyen el a sinter” kezdetu rigmusat. Paks - Győr 1-0

Ejt-e vadkant ma a vadasz tehetnenk fel a kerdest. Egy Illes bombat kovetoen ugy tunik igen, egygolos hazaival vonulnak szunetre a csapatok. A Vasas ujdonsult mestere sokat probalt harcosat kuldi palyara. Toth Andras ki is egyenlit az 51. percben, fejeles kozben vesen rugja Vlaszakot, akit hordagyon visznek el. A hazaiak egyre tobbet tamadnak a 3 pontert, azonban a malac visszalo: Lazok tavoli bombaja Kocsardirol pattan be. ZTE - Vasas 1-2

Lehetne-e szebb a kezdet? – teszi fel a kerdest Simon, ket villamgyors tamadas vegen 2- vel megy a Szolnok a szunet elott. A hosszabitasban meg az MTK betalal, majd a masodik felidoben meg haromszor. A valasz igen. Szolnok - MTK 2-4

De ki az a Rety Gyorgy? – teszi fel a kerdest Szivics mester az ismeretlen benzinkutasnak, miutan atvette az aktataskat. Mezey, nem reti – oktatja ki a hatterbol Tokoli, majd vet egy pillantast a taska tartalmara. Egy pontert nem is rossz – jegyzi meg, majd a Suzuki hatso ulesere dobja a penzt. Kecskemét - Videoton 1-1

Bennmaradas A czel? – harmadjara osszejohet! Haladás - Siófok 3-0

De hol maradt a jo jatek, a sok veszelyes tamadas, a masik ket pont? – teszi fel a kerdest az oltozoben a tanar ur. Olah ereszt el sunyi modon egy galambot a bezart helysegben, mindenki fintorog. Sisa az ablakra mered, csak bambul a sotet somogyi ejszakaba. Kaposvár - Honvéd 1-1

Ujpesten megerett a dolog. Erre most Dark Veber-nek sincs ellenszere. Pápa - Újpest 0-1

Bandi, Bandi most nem megy ez neked… DVSC - FTC 0-0
Magyar csapat ellen még nem vesztettek pontot – igaz, alkalmuk sem sokszor nyílt rá. A PSV fennállása alatt európai kupákban egyszer kapott magyar ellenfelet. 1983 őszét mutatta a naptár, a Philips-holding dédelgetett kedvencei az UEFA-kupa első körében akadtak össze a…..
MágnesPeti 2010.10.21 14:50:17
Megdőlt a futball egyik, legalább évszázada hangoztatott alapigazsága! Rutinos nagypapák és sokat megélt apukák kezdték valahogy úgy a kisgyerekek futballra szoktatását, taktikai nevelését: végy egy jó kapust. Tartotta magát meglehetősen sokáig, mint a geocentrikus világkép, de…..
Szinte pontosan tizenhárom éve történt. Tizenhárom éve, és egy napja. Szombat reggel volt, még csöndes volt az utca, de a reggeli gyanánt bekapott kifli végét is a kertkapu felé menet nyeltem csak le, a cipőhúzás közben legurított tea után. Készülődtünk az esti Finnország…..
MágnesPeti 2010.10.13 10:10:19