Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pipci

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Arra a kérdésre könnyen tudunk felelni, hogy miért van olyan sok Telekomos poszt a Homáron: a T a legnagyobb ügyfélkörrel bíró szolgáltató, a nagy ügyfélszám pedig óhatatlanul is több problémás esetet hoz. Az viszont, hogy miért nem visznek ki 30 nap alatt sem egy két hétre vállalt tévét, teljes…..
Szegény Lilinek egész komoly érzelmi és ügyintézési hullámvasutat kanyarított a Telekom azzal, hogy a telefonos ügyfélszolgálat konzekvensen mást mondott, mint az üzletek, ahol próbálkoztak a frissen vásárolt iPhone cseréjével. A 16 gigából végül nem 64 giga lett, hanem ez a poszt, de legalább…..
És mi van, ha Sanyi épp szabadnapos? Hát ez. (Azokba a még borzongatóbb, rendszer-kiakasztó helyzetekbe bele se merünk gondolni, hogy Sanyit esetleg áthelyezik, vagy horribile dictu kirúgják/felmond.) Bementem a Magyar Telekom Allee üzletébe és megrendeltem az…..
Gergely 3 levélből és 1 videóból álló anyagot küldött nekünk. Ezek intermediális erőteret képeznek, túlmutatva a vizualitás és textualitás egymásmelletiségén. Vagy mi. G levele az E-höz: Tisztelt Hölgyem/Uram! Elvileg online diktálnám a mérőállást, csakhogy a…..
Nekem valahogy teljesen kimaradt, hogy Telekom az energiaszolgáltatás piacán is jelen van, hiába léteznek több mint 4 éve gáz- és villanyszámlás T-Home ügyfelek. Ezért aztán vagy 5x olvastam el Atomgép leveléből azt a mondatot, hogy "a Magyar Telekomnál lévő gáz…..
pipci 2014.09.09 13:05:53
Ki köthet a Magyar Telekommal energiaszerződést?

Azok a lakossági és üzleti ügyfelek köthetnek a Magyar Telekommal energiaszolgáltatás igénybevételére vonatkozó szerződést, akiknek a nevén van a fogyasztásmérő berendezés (mérő).
A Telekom energiaszolgáltatása nem vehető igénybe alfogyasztóként.

Villamos energia esetén kivéve:

Olyan felhasználási hely, amelyik rendelkezik fűtési célra igénybe vehető vezérelt(időszakos) mérővel is. (H tarifa)
Olyan felhasználási hely, amelyik rendelkezik földhő(geotermikus) fűtési célra igénybe vehető vezérelt(időszakos) mérővel is. (Bgeo tarifa kizárólag ELMÜ és ÉMÁSZ területein)
Olyan felhasználási hely, amelyik rendelkezik „kibővített éjszakai” vezérelt(időszakos) mérővel is. (B komfort tarifa kizárólag EDF-DÉMÁSZ területén) „kibővített éjszakai”=hétvégén egész nap és hétköznapokon 12 órán keresztül.
Olyan felhasználási hely, amelyik rendelkezik háztartás mérető kiserőművel(szélkerék, napelem, stb.) is és az kiserőmű betáplál a hálózatra. Ebben az esetben telepítéskor mérőcserét hajtott végre a területileg illetékes elosztói engedélyes és a régi mérőt ún. ad-vesz mérőre cserélte le.
Földgázszolgáltatás esetén kivéve:

Alfogyasztóként földgázszolgáltatásunk nem vehető igénybe (amennyiben a főmérő mögött a felhasználási helyen egy ún. almerő került elhelyezésre)
Társasházak részére földgázszolgáltatásunk jelenleg még nem elérhető, a szolgáltatás megindításáról tájékoztatást fogunk adni
Gázmérő nélküli felhasználási helyek (pl panel lakások) részére nem nyújtunk földgáz szolgáltatást
Milyen dokumentumok és adatok szükségesek a szerződéskötéshez?

érvényes személyazonosító okmány
villamos energia/földgáz elszámoló számla
villamos energia/földgáz mérőpont azonosító (a havi- vagy az elszámoló számlán megtalálható)
utolsó villamos energia/földgáz mérőállás
villamos/földgáz várható éves fogyasztás (előző éves elszámoló számla alapján megadható)
pipci 2014.09.09 13:10:50
Mi változik a váltás során, mi marad ugyanúgy?

Folyamatos áram- és gázszolgáltatás a váltás ideje alatt is
Ugyanazon a vezetékeken keresztül kapja továbbra is a villamos energiát a földgázt
Nincs szükség mérőóra cserére, helyszíni szerelésre, kiszállásra
A váltás után ezentúl:

A Telekom lesz az Ön energiakereskedője, vagyis a havi áram- vagy földgáz számláit a Telekom fogja küldeni, az egyéb (TV, internet, telefon) számláitól függetlenül, fogyasztási helyenként külön borítékban.
Amennyiben földgázszolgáltatás esetén a diktálás alapú számlázást választotta, mérőállását Önnek a Telekom felé kell bediktálnia. Az első számlát követően nyílik lehetősége a mérőállások bejelentésére. A számlákban a diktálási időintervallumot a „Számlarészletező” bekezdésben tüntetjük fel. Az óraállásokat a diktálási időszakon belül oldalunkon a Mérőállás bejelentése menüpontban, telefonos ügyfélszolgálatunkon (1412), illetve a 1412 telefonszámra küldött SMS-ben rögzítheti. Az SMS szövegének, kérjük a következőket használja: G (szóköz) MT ügyfél azonosító (szóköz) ügyfél jelszó (szóköz) mérőóra gyári számának utolsó 6 karaktere (szóköz) mérőállás. Az első számlát, illetve diktálás hiányában az aktuális részszámlát a mértékadó éves fogyasztás figyelembevételével állítjuk ki.
Amennyiben szerződéskötéskor nem a diktálási alapú számlázást választotta, akkor üzleteinkben, illetve a 1412-es telefonos ügyfélszolgálati számunkon bármikor jelezheti szándékát. Ebben az esetben is a bejelentése utáni első számlát követően nyílik lehetősége a mérőállások diktálására.
Ami nem változik a váltás után:

Nem változik az elosztója , aki a vezetékek és mérők tulajdonosa és azok üzemeltetéséért felel, így továbbra is az elosztójához kell fordulnia a következő esetekben:

mérők karbantartása, cseréje
áramszünettel kapcsolatos bejelentések
gázszivárgással kapcsolatos bejelentések
a mérők éves leolvasással kapcsolatos kérdésekben TEHÁT MIT IS AD A TELEKOM? SZÁMLÁT MINDEGY EGYÉBB AZ UGYNEVEZETT VALÓS SZOLGÁLTATÓ AD!!!
Naiv ügyfél egy 15 éves tartozás miatt került feketelistára a mobilcégeknél, amiről neki elfelejtettek szólni: Szerettem volna egy előfizetési kártyat a t-mobiltól. Kiderült mobil fekete listán vagyok, 40000 ft-ért lehetek előfizető, amit leforgalmazhatok. Hozzáteszem a…..
Tünde rájött, hogy mégsem szeretné az ajándék 90 perc beszélgetési időt plusz 2 év hűségért cserébe. Merthogy megnézte online, hogy csak hálózaton belül beszélhető le. A Vodafone ügynöke persze erről az apróságról elfelejtette tájékoztatni: Már jó pár éve Vodafone…..
pipci 2012.10.30 07:57:50
üdv

én a thommal jártam igy. felhivtak hogy ahbo hüség idöm lejárt. mondtam szeretnék hosszabitani mert kedvezményes lesz ugy. blablabla az ügyintézö szöveggel .....kész megvan hosszabitva. mondom ok.

felhivnak másnap ugyanezzel mondom hosszabitottam tegnap. ügyintézö: nem nem lett hosszabitva. én: ok akkor hosszabitok.

telnek a napok számlalevél érkezik. aztal alá estem : fél hónap 40000ft. hivom őket erre megváltozott a dijcsomagom blabla ügyintézö. kérdeztem mikor mondta ekkor és ekkor. én: nem modósitottam csomagot csak az hbo hosszabitása volt( ami teljesen a számlán volt semmi kedvezmény) panaszt akarok e tenni kérdezi . én: igen természetesen. erre az ügyintézö: mindjárt ott a másik számla 820000ft ról. azt hittem szivbajt kapok . én: erre a számlára is panaszt szeretnék tenni

a köv történt: paletta M csomagban voltam 5000 perc 30 as mobil kedvezménnyel. a dijcsomagom is átváltották buktam ezt a csomagot lett 5000 perc vonalasra amiröl nem tudtam.

hanfelvételt kértem ami meg is jött : átkurták a fejem rendesen. az ügyintéző át vert mint szart a palánkon. kaptam kedvezményt a panaszomra 38 000 kellett csak befizetnem de a dijcsomagom ami volt nem adták vissza mert már nem árusitják

és 2 év hüség idöt irtak be erre az uj dijcsomagra:( A PSZÁF AZT MONDTA CSAK AZT LEHET VISSZAKÉRNI AMILYEN DIJCSOMAGOT ÁRULNAK. kaptam kedvezményt kussoljak:(

kinyalhatják a seggem a thom,nál.
comment:com Elhunyt Patrick Swayze 2009.09.15 06:34:00
Szomorú hírrel kezdjük a napot: 57 éves korában a hasnyálmirigyrák csak legyűrte Patrick Swayze színészt, pedig két hónapja már egészen biztató hírek érkeztek az állapotáról, sőt egy kép is napvilágot látott, amin a korábbi, iszonyú sovány Swayze helyett egy vékony, de…..
pipci 2009.09.15 07:32:40