Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lefekszemahóba

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Depeche Mode @ Puskás Ferenc Stadion 2009.06.23. Izgatottan indult a reggel az intézetben. Korán keltettek, kapkodás, sietés, ki kellett érnem a repülőtérre. A MALÉV Bratislava felől érkező pozsonyi járata néhány perccel dél előtt, pontban fél 11-kor szállt le, fedélzetén a…..
örökre szívembe zártalak avian 2009.06.10 23:31:00
Évek, kérem szépen, hosszú évek kitartó munkájának eredménye ez. A Jedik is csak tárgyakat tudnak mozgatni. Köszönjük, Divatmotoros nevű rajongónknak a képet. ..
Az a baj az ömlengéssel, hogy előbb-utóbb unalmassá válik. Egyre nehezebb fokozni a jelzős szerkezeteket, fogynak a még el nem használt hasonlatok. Fokozni kéne a leírást, de nehéz, ha már sokszor jártunk a csúcson. Persze egy Csimborasszó után jöhet még a Csomolungma,…..
Így festettünk a nyolcasban, koncert közben, akusztikusan, ugye. Íme a Pénz miatt, az Örökre, és a végén egy felejthetetlen interjú, nem túl mély, de annál inkább tidüntidüntidüntidün.  ..
lefekszemahóba 2009.05.21 14:14:17
@Mátééé: Szerinted?
Hát nekem! :)
Sokszor esett már szó a világhírű zenekar világhírű akusztikus stúdiókoncertjéről az MR 8-as stúdiójában, abból ad egy kis ízelítőt a most következő videó, mely egy szőrtörténeti áttekintés is egyben, mert nekünk ilyenünk is van. A Kiscsillag akusztikus koncertje, ha…..
örökre szívembe zártalak igazis 2009.05.11 21:04:00
Átugrottunk egy számot, nem szándékosan, így alakult, majd pótoljuk, meg minden, de akkor most jöjjön a második lemezünk utolsó dala, pontosabban a dal sztorija, vagy mi. Hogyan készült? 13.rész: Igazságos   Na, talán ebből volt a legtöbb verzió. Eredetileg…..
Kedves Pályázók és erre járó Érdeklődők! Nagy örömünkre szolgál, hogy egy igazi alkotóközösség nyájmelegében koncertezhetünk csütörtökön az MR2  "Akusztik" című nyilvános műsorának felvételén. Harminckilenc pályamű érkezett a felhívásunkra , ami a…..
Hétvégi ajánlatunk a jelentős művész legfrissebb alkotása, mely ma reggeli gondolatait hivatott egységbe önteni, dal formájában. Zene nincs. Lovasi András: Pina dal Hogyha nékem pinám lenne Százezer szeg lenne benne Utálnám a férfiakat Ameddig csak egy nem akad Aki fényes…..
Hogyan készült? 11.rész: Fecskés Minden további magyarázat nélkül, itt van három verzió a dalból. Ez lett az egyetlen dal, ami végül lassabb verzióban került fel az albumra, mint ahogy előtte próbákon játszottuk. Az a régi igazság is beigazolódott a mostani próbákon, amikor…..
A szokatlan időpont ellenére második albumunk második klipjének hazai és egyben külföldi premierjét tartjuk most itt a blogon, nyilván szándékosan Iggy Pop és II. Erzsébet születésnapján, kölcsönösségi alapon hátha növelni tudjuk a külső hivatkozások számát, s ezáltal a…..
örökre szívembe zártalak képes 2009.04.18 19:36:00
Íme néhány fotó a sokat emlegetett csütörtöki koncertről az MR 8-as stúdiójában, ahol ugye az  "Akusztik" című nyilvános műsor felvétele zajlott. A koncertet május 19-én, 23 órától hallgathatjátok meg a Petőfin, az ismétlés pedig május 23-án lesz 20…..
Lehet jönni, kérem a Magyar Rádió 8-as stúdiójába élőben is meghallgatni egy már most legendás Kiscsillag akusztikus koncertet, csak van itt pár dolog... Akusztik címmel, márciusban egy új műsort indított az MR2-Petőfi Rádió, amiben a hazai élőzenés porond legizgalmasabb…..
lefekszemahóba 2009.04.14 07:15:33
lefekszemahóba 2009.04.14 10:06:28
lefekszemahóba 2009.04.14 11:50:53
Hogyan készült? 6.rész: NehézbörtönsúlyzóTipikus próbatermi improvizációból született dal. Egyik délután a Bandi elment valami ügyet elintézni, mi meg a Rezsővel és a Ricsivel hárman maradtunk a próbateremben. A Rezső elkezdte játszani a dal alapriffjét, mi beszálltunk rá,…..
Az Almost Famous-t néztem most meg éjjel és nagyjából el is vesztette az értelmét a blogunk azon része, ami a színpad mögötti világból próbálna meg dadogva tudósítani. Esszenciális darab és szerintem 2009 sem fog ebből a szempontból sok újdonsággal szolgálni, legfeljebb, ha…..
Hogyan születik egy Kiscsillag dal? Hogy kerül a Szpartak Moszkva női kosárlabdacsapatának edzője a zenekarba és milyen benyomást kelt a rock katonájaként? Mivé fejlődött Lovasi kamuangolja? Műhelytitkok kezdőknek és haladóknak egyaránt, a Kiscsillag zenekar munka közben, ahogy a…..
lefekszemahóba 2009.03.05 09:55:55
Persze nem ilyen, ezek a fotók inkább azt illusztrálják, hogy tudjuk, mit vár tőlünk a plebs (már hogy helyettük bebűnözzünk és jussunk a pokolra mi) és ennek immel-ámmal, hímezve-hámozva, kurtán-furcsán, de eleget kívánunk tenni, mert tudjuk, a rocker egyszerre böszme,…..
Klasszikus hoax, de elég régen került elő, és pokolian vicces: a joghurtellenes kamulevél szerint függőséget okoz a bifidusz eszenzisz. A konzervatív értékek kedvelőinek figyelmébe! Sziasztok! Nem vagyok támogatója a mindenféle E-kből készített kajáknak de nézzetek már ennek…..
Na, ezért jut Európa oda, ahova (szerencsére Afrikánál sosem lesz rosszabb nálunk se). A köcsög milliomos celebeket tömörítő Peta állatvédő? botránymédiahekkcsoportnak az a legnagyobb baja így egy évvel az angol és fél évvel a magyar államcsőd előtt, hogy miért árulnak…..
lefekszemahóba 2009.02.17 15:01:54
munka közben vagyunk, nem érdemes máshogy értelmezni. ..
lefekszemahóba 2009.02.17 10:04:48
örökre szívembe zártalak miez? 2009.02.12 20:51:00
Négy férfi, akik mind világhírűek. Négy férfi, akik önerejükből lettek azok, akik. Négy férfi, akik soha nem tévesztenek a választásban (itt beúszik egy szörfös, borotválkozva és miközben elegánsan végighúz az arcán, mosolyogva kitér egy őt bekeríteni igyekvő hullám…..