Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szatticsek

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A walesi színésznő segíteni szeretne sorstársainak, ezért beismerte a világ előtt, hogy mániás depresszióban szenved. Állapotáért a stresszt és az internetet okolja. A walesi születésű színésznőt még másfél éve küldték el rehabilitációra, miután bipoláris zavart…..
nadaitamas Letöltés: 16:9 4:3   sensitive Letöltés: 16:9 4:3   puffancs Letöltés: 16:9 4:3   peexxel Letöltés: 16:9 4:3   nmb Letöltés: 16:9 4:3   hunszabi Letöltés: 16:9 4:3   lamerle Letöltés: 16:9…..
A Mérték Médiaelemző Műhely és a Medián 2012 végzett egy kutatást a magyarok közéleti tájékozódási és médiafogyasztási szokásairól, melyről a Kreatív Online készített egy összefoglalót. Az egyik kérdés arra kereste a választ, hogy a  felsorolt sajtótermékek közül…..
Természetesen már tavaly is ajánlgattuk, hogy viseljetek nyáron rövid vagy hosszú nadrágos overállt, akkor azonban még ritkaság számba ment a boltokban a normális fazon vagy különlegesebb minta. Idén viszont már szinte minden márka polcain meg lehet találni egy-egy rövid vagy…..
Subba KELL: Social Media cipők 2012.05.06 22:42:00
    itt van még...
Szatticsek 2012.05.07 06:43:16
@Rodolfo63: nah igen...
ez az egész pedig: hogyan adjunk egy ócska cipőket újgazdag/sznob tiniknek, ahogy előttem szóló is írta: jó sok pénzért!
Mindegyik Daniel Reese munkája, aki művészi önkifejezésnek tartja a cipőfestést, de azért ne aléljunk el a dolog magasztosságától, mivel bőven van a dologban biznisz is, ugyanis 200-250 fontot kér el darabjáért.Nézzük is meg, hogy miket művel a brit fiatalember, aki…..
Szatticsek 2012.03.22 06:59:52
  Margaux Lange ugyanolyan kislány volt, mint a többi. Szerette a babákat. Barbie típusát is. Olyan nagyon, hogy ez a dolog keményen be is csípődött neki. Felnőttként sem jött le erről a szokásáról. Dizájnerként a szuper baba melleiből, karjaiból, cipőiből gyárt…..
Szatticsek 2011.08.24 06:32:05
Teljesen értetlenül állok ez előtt a csoda előtt. Rafinált kattintásmágnes a hirdetőoldalnak? Bármilyen termék gerillakampányának első lépése? Valaki tényleg lakást keres dínózásért? Ki tudja...     Lakást keresek dinózásért cserébe   Több lakásod is…..
Rendhagyó levelet kaptunk olvasónktól, aki szeretné levezetni ki miben hibázott.Megpróbálok rávilágítani néhány összefüggésre, remélem, hasznos lesz.Én eleve a blog címét sem értem: HitelkárosultakMagyarországon nincs egyetlen egy hitelkárosult sem, maximum súlyos lelki…..
Ezzel a jelszóval készített tripla címlapot a német férfi életmód és stílusmagazin a Geil. A magazin már a piacra lépéskor felhívta magára a figyelmet, hiszen se autókat se meztelen nőket nem tartalmaz mégis elmondásuk szeirnt a valódi férfi a célcsoport. Utazási, életmód…..
Eszter megmozdul, de nem ébred fel a mobilomra. Az álláig húzza a takarót, a fal felé fordul és tovább alszik.Kimászom az ágyból, felkapom a padlón rezgő telefont, és a konyhába osonok vele.A főnököm röviden közli a nevet és a címet, csak egy zsinórcsere lesz számla nélkül,…..
A hétvégének vége,  fel is tolták az agyam egyből, hát nyomjunk egy kis demagógot, az most könnyen menni fog, ugyanis egyrészt hétfő van, másrészt,Drága, elbasszott országom,  kirúgtad a tesómat a munkahelyéről!Testvérem varrónő, a textiliparnak sem megy jól,…..
Szatticsek 2009.10.19 14:47:21
Mindegy miről Kamuvírus 2009.05.04 20:09:00
Olyan, hogy sertésinfluenza, egyszerűen nem létezik. Ahogy szivacsos marha-agyvelőgyulladás sem, és madárinfluenza sem. Nincs H5N1, nincs H1N1, kamu az egész.Hogy miért? Mert ha ép ésszel végiggondoljuk, nyilvánvaló, hogy valakinek/valakiknek bazi nagy üzlet tönkretenni egyes…..