Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kisvamos

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
f1 Schumacher nyaka meggyógyult 2009.11.26 10:03:00
Willi Weber, a bajnok menedzsere egy magazinnak beszélt a pilóta teljes felépüléséről, ami lehetővé tenné visszatérését.”A napokban hallottam Dr. Pleintől, hogy Michael szépen gyógyul, nagyon elégedett. Már teljesen jó a nyaka, fizikailag rendben van, győzelmekért…..
”Még nem dőlt el teljesen, de heteken belül bejelenthetjük, talán meglepetést is okozunk” – mondta az alakuló Mercedes GP pilótakettőséről Norbert Haug igazgató.A sejtetés erősíti az as.com értesülését, miszerint a hétszeres bajnok az olaszoknál a továbbiakban…..
kisvamos 2009.11.18 11:40:39
@Rob67: Végre valaki akit már idegesít a sok nyomorék hozzászólása.Egyetértek veled. Tényleg,tűnjetek már el innen,mondjátok azoknak a véleményeteket Palikal,meg Gyulával kapcsolatban,akit érdekel,de itt senki nem kíváncsi rá!
kisvamos 2009.11.18 11:41:44
@harrold: Engem nem érdekel kinek mi a véleménye,csak az ha a cikk egyáltalán nem erről szól,akkor miért kell felemlegetni ezt,mindenki tartsa meg róla a saját véleményét!
Drága olvasók, nem akarnánk dicsekedni, de a teljes magyar sajtót megelőzve megszereztük Gyurcsány miniszterelnök kulcsfontosságú beszédének szövegét, amit hétfőn fog előadni a Parlementben. A jelek szerint egy úgynevezett rendezői példány jutott el hozzánk, amelyben a szöveg…..