Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pestaneni

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A GT House Guilherme Torres, brazil építész-bútortervező monogramját hordozza nevében, de más tekintetben is kötődik lakójához, hiszen a belső tereket is ő alakította ki. A loftos belmagassággal bíró kégli eredetileg egy festőművész műterme volt, a karmája tehát elég…..
2010 ősze és 2011 tavasza között valósul meg a 3K – Köztéri  Kulturális Kereszteződés elnevezésű köztérfelújítási program, aminek keretén belül a Ferenc körút - Üllői út kereszteződés, illetve az Üllői út egy szakasza újul meg. A projekt Városi Tájkép…..
pestaneni 2010.11.10 22:03:27
@Mizu88: nyisd ki a szived, es orulj neki. vagy kurd fel magad rajta nap mint nap. a varos kozepen nem a diszkret megvilagitas a cel. arra jo a varos, hogy ejszaka is el. meg az is szep, hogy az epiteszet elorehaladva valtozik, es nem egyhelyben topog, mint amikor a 9.kert felujitottak. te attyauristen.
Ma délután, a Klub Rádió bolgáruras műsorába (amit Vicsek Ferenc vezetett) betelefonált egy úr, és elmesélte, hogy a településükön lévő nyolc gyógyszertárban egyikben sem lehetett kapni a H1N1 oltást. Egy másik hallgató felhívta a központi szervet, ahol egy 60km-re lévő…..