Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Oliver36

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi folyik itt, Magyarországon? Jogos tiltakozás egy rossz döntés ellen? Civil ellenállás? Forradalom? Puccs? Idegen beavatkozás? Vagy egy kicsit mindegyik? Valljuk, be az elmúlt napok alaposan megforgatták azokat is, akik próbálják rajta tartani kezüket a hazai közélet ütőerén. A…..
Oliver36 2014.11.12 19:13:27
Kedves Ügyvivő Úr,

Guantanamo,ez mond valamit? Irak lerohanása, mert vegyi fegyverek vannak? A végén egy kézigránátot sem találtak, de 4000 amerikai katona elesett, mindez szigorúan a demokrácia jegyében. Eleinte a háborút az Egyesült Államok közvéleménye támogatta, 2006-ra viszont 76%-a szerint az háború megkezdése hiba volt. Ismét egy afro-amerikai fiatalt lőtt le egy rendőr St. Louisban, jelentette be Sam Dotson a város rendőrkapitánya, ő a harmadik színes bőrű áldozat fél éven belül... Az Ön országában, a hatvanas évek végéig, színes bőrű utas csak külön utazhatott autóbuszon a fehérektől elkülönítve. A mai demokratikus országok közül csak az USA (államainak többsége) és Japán az, ahol a halálbüntetés intézményesítve van, bár azt csak a legsúlyosabb életellenes bűncselekmények büntetéseként alkalmazzák. Tavaly 43 embert végeztek ki az Államokban, néhányuk 1 órás haláltusa után vesztette életét. Edward Joseph Snowden az Egyesült Államok Védelmi Hírszerzési Ügynökségének (DIA) volt oktatója (vállalati fedésben), aki azzal vált közismertté, hogy nyilvánosságra hozott szigorúan titkos dokumentumokat, amelyekből kiderül, hogy az amerikai titkosszolgálatok széles körben figyelik az emberek mobiltelefon-hívásait és internetes tevékenységét az Egyesült Államokban és világszerte.

Mr. Goodfriend, tényleg Ön oktat minket demokráciából? Nevetséges!
János hosszú bűnlajstromán a hazaárulástól a gyilkosságra való felbujtáson át a finomabban kidolgozott megoldásokig sok minden szerepelt. Nem hiszem, hogy a szociálpolitika akut kérdései különösebben foglalkoztatták volna, túl azon, hogy mindenkinek jusson épp annyi, amennyiért…..
Érdekes volt a tegnapelőtti nap: Orbán Strasbourgban, Schmitt Pozsonyban… És tulajdonképpen mindketten ugyanazt művelték: az itthoni politikai megosztottságot akarták „exportálni”. Azt a politikai megosztottságot, amely csak külső megjelenési formája egy sokkal…..